Női elitliga U15 | Élen maradni

Női elitliga U15 | Élen maradni

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK elleni hazai mérkőzéssel folytatja bajnoki szereplését U15-ös,elitligás lánycsapatunk. Az alapszakasz utolsó két fordulójában a cél egyértelműen az első helyezés megtartása és a sorozat négyes döntőjében való részvétel kiharcolása.

A felnőtt csapatunkhoz hasonlóan az U15-ös, elitligás lányok is búcsúznak hétvégén a hazai pályától, legalábbis ami az alapszakaszt illeti. Szombaton 11 órakor a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK látogat az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályára.

Mivel Portik Helga és Szőcs Renáta csapatának az előnye három pont az üldöző Botoşani-nal szemben, így csakis a győzelem jöhet szóba a háromszékiekkel szemben. Ez egyébként az idényben mindhárom egymás elleni találkozón összejött, egyszer itthon, kétszer idegenben sikerült begyűjtenünk velük szemben a három pontot. Különösen az első találkozónk sikerült emlékezetesre, amikor alaposan kitömtük a piros-fehérek hálóját. Ha ilyen mértékű különbségre nem is számíthatunk szombaton, ám a győzelem mindenképpen szükséges ahhoz, hogy lépéselőnyben várhassuk az alapszakaszt záró, Botoşani elleni összecsapást.

A találkozó szombaton, 11 órakor kezdődik az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán. Várjuk kedves Szurkolóinkat, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Szereda!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza