Női liga 1 | Nem bírtunk az idegenlégióval

Női liga 1 | Nem bírtunk az idegenlégióval

Kétgólos vereséget szenvedett Liga 1-es, női csapatunk a Bukaresti Carmen ellen szombaton délután, Giurgiuban. A mezőnyben felvettük a kesztyűt ellenfelünkkel, ám a kapura kevés veszélyt jelentettünk.

Az első félidő hajrájában és a második félidő derekán is betalált női csapatunk ellen a Bukaresti Carmen együttese a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában, Giurgiuban lejátszott mérkőzésen. A külföldi játékosok garmadát felvonultató, hozzánk hasonlóan piros-fekete színeket viselő együttes ellen kevés lehetősége adódott Kollár Péter tanítványainak az építkezésre. Bár a mezőnyben egyenlő ellenfelek voltak a lányok, ám a támadásaink építése körülményesnek tűnt, bár az akarattal és a bátorsággal nem akadt gond.

Az első félidő utolsó percéhez érve közelről mattolta Salamon Szidóniát a portugál Catarina Realista. Az előnyt a második játékrész derekén duplázta meg a Carmen, Bianca Sandu révén, aki büntetőből mattolta válogatott kapuvédőnket. A 11-es előtt Szentes Szabinát látta szabálytalannak Breoi Nicolae játékvezető.

Kollár Péter vezetőedző a lefújást követen értékelt honlapunknak:

"Szerettünk volna egyenrangú ellenfelei lenni a Carmennek, ezért próbáltunk a támadásokra, illetve a letámadásokra is nagyobb energiákat fordítani. Sajnos az ellenfélnél volt három-négy extrább játékos, igazából ők döntötték el a mérkőzést.Nem vagyok elégedetlen, mert a lányok próbáltak mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt a találkozót minél jobban zárjuk. A támadásainkban a kombinatív, előre-játék akadozott. Helyenként jól helyt tudtunk állni, de egyelőre ennél többre nem futja. Be kell látnunk, hogy a Kolozsvár, a Temesvár és a Carmen erős csapatok, erős nemzetközi játékosokkal".

Női Liga 1., play-off, 4. forduló
Bukaresti Carmen – FK Csíkszereda 2–0 (1–0)

Giurgiu
Vezette: Breoi Nicolae (Ploieşti), asszisztensek: Dumitrache Stefan (Palánka), Ionica Alin (Ploieşti)
Gólszerzők: Catarina Realista (44.), Bianca Sandu (69., büntetőből)
Bukaresti Carmen: Danielle Krzyzaniak – Androniki Michalopoulou, Paulina Sarkanaite, Iuliana Obreja (Atanasova Eva, 74.), Rania Kara-Jouli, Claudia Chiper (Neacsu Maria, 81), Catarina Realista, Bianca Sandu (Galau Lung, 74.), Ana Maria Stanciu, Maria Cristea (Preda Daniela, 62.), Laura Sondore Vezetőedző: Sârghe-Simes Raluca Monica 
FK Csíkszereda: Salamon Szidónia – Szentes Szabina (Péter Alexandra, 81.), Bartalis Barbara, Nyéki Anna, Albu Erika – Horváth Luca (Berkeczi Emőke, 68.), Antal Anita, Szőke Eszter, Fülöp Boglárka (Kristó Laura, 68.) – Balázs Eszter, Györgyicze Réka (Abos Bianka, 81.) Vezetőedző: Kollár Péter

További eredmények:
Banat Girls – Kolozsvári U 0–1
Temesvári Politehnica – Vasas Femina FC 6–0
Az állás:
1. Temesvári Politehnica 45 pont
2. Kolozsvári U Olimpia 39
3. Bukaresti Carmen 36
4. FK Csíkszereda 22
5. Banat Girls 21
6. Vasas Femina FC 17

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza