Női Liga 1 | Nyerhető mérkőzés következik

Női Liga 1 | Nyerhető mérkőzés következik

Múlt heti hazai veresége után idegenben javíthat Liga 1-es női csapatunk. Albu László tanítványai a tabella utolsó előtti helyezettjéhez látogatnak.

Az elmúlt hétvégén lejátszott Temesvári Politehnica elleni mérkőzésen elveszítette hazai veretlenségét női felnőtt csapatunk, azonban máris itt az alkalom, hogy idegenben pótoljuk az elhullajtott pontokat. A táblázat alsó felében szerénykedő Bukaresti Fair Play lesz a soros ellenfelünk, akik ellen szinte mondhatjuk, hogy kötelező a győzelem, ha a rájátszási reményeket életben szeretnénk tartani.

A mieink eddig teljesítményét nem érheti panasz. A hozható mérkőzéseket megnyertük, sőt, Székelyudvarhelyről is fontos pontot hoztunk el. Igazán fájó talán csak a marosvásárhelyi 0–3 lehet, de egy újonc csapat esetében benne van, hogy két egymást követő fordulóban nem tud hasonló szinten teljesíteni. Az éllovasok után most verhető ellenféllel találkozunk, ez akkor is igaz, ha megtévesztő lehet a Fair Play egyetlen pontja, hiszen hat egységet a zöld asztalnál veszítettek el.

Albu László vezetőedzőt kérdeztük a találkozó előtt, aki a Temesvári Poli elleni találkozóra is visszautalt.

„A második félidőben figyelmetlenek voltunk, két 11-est is kaptunk, amit el lehetett volna kerülni. Sajnos beleszaladtunk ebbe a nagy arányú vereségbe, de nem az a cél, hogy a Temesvárral és Kolozsvárral harcoljunk. Addig sokat kell még fejlődni. Most az a célunk, hogy a következő két mérkőzésen szerezzünk három pontot. Ki fogjuk javítani a hibákat. Lehet, hogy ébresztőnek jó volt ez a vereség, hogy a következő két mérkőzésen maximálisat tudja nyújtani a csapat” – fogalmazott vezetőedzőnk.

A találkozó vasárnap 11.00 órakor kezdődik a Crevedia-i községi stadionban. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza