Női Liga 1 | Újabb rangadó következik

Női Liga 1 | Újabb rangadó következik

A címvédő Kolozsvári U Olimpia után a listavezető, trónkövetelő Temesvári Politehnica csapata érkezik a Sportparkba szombaton kora délután. A bánságiak legutóbbi két találkozójukon egyetlen pontot szereztek.

Egy héttel a sportág egyeduralkodójának számító, Kolozsvári U Olimpia után a bajnoki kihívó, Temesvár látogat a Sportparkba. Kollár Péter lányai a kincses város együttese ellen kitűnő teljesítményt nyújtottak, nem sokon múlt a pontszerzés.

Szombati ellenfelünk az utóbbi két fordulóban kisebb hullámvölgybe került, előbb Kolozsváron szaladtak bele egy 7–0-s vereségbe, majd hazai pályán nem bírtak a Bukaresti Carmennel. Mindezzel együtt vezetik a bajnoki táblázatot, igaz, előnyük egyetlen pontra olvadt a Kolozsvárral szemben. Minden bizonnyal kettőzött erővel fognak küzdeni a bánságiak, de biztosak lehetünk abban, hogy Antal Anitáék sem feltartott kézzel futnak ki a pályára.

Kellenek a pontok

A két csapat közös, élvonalbeli történelme egyoldalú képet mutat. Két eddigi bajnoki találkozónkon temesvári siker született, ráadásul betalálnunk sem sikerült ezeken az összecsapásokon. Első alkalommal az alapszakasz 9. fordulójában mértük össze az erőnket, hazai pályán nagyarányú, 7–0-s vereséget szenvedtünk. Jobban sikerült a márciusi play-off találkozónk, amikor Temesváron csak két góllal maradtunk alul. A jelenlegi negyedik helyezésünk megerősítése érdekében mindenképpen pontra, pontokra van szükségünk, és miért ne növelnénk egységeink számát egy szombati (bravúr) döntetlennel, vagy győzelemmel...?

Az FK Csíkszereda – Temesvári Politehnica rangadó szombaton, 13 órakor kezdődik a Sportparkban, és élőben közvetítik a frf.tv oldalon. Várjuk kedves Szurkolóinkat a nézőtérre, vagy a képernyők elé, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza