Női Liga 1 | Csak ijesztgetett az Alexandria

Bár ránk ijesztett, ám végül nem tudott meglepetést okozni ellenünk a sereghajtó CSM Alexandria a női Szuperliga hatodik fordulójának nyitómeccsén, pénteken.

Női Liga 1 | Csak ijesztgetett az Alexandria

Bár ránk ijesztett, ám végül nem tudott meglepetést okozni ellenünk a sereghajtó CSM Alexandria a női Szuperliga hatodik fordulójának nyitómeccsén, pénteken.

Az ifjúsági válogatottban szereplő Balog Boglárka, Szőke Eszter és Fülöp Boglárka pótlására az U17-es csapatból csatlakozott a felnőttekhez ezen a mérkőzésen Eros Teodora és Tanase Dorina, míg a kapuban Tankó Réka kapott lehetőséget. Teodora a kezdőcsapatban találta magát, Dorina a kispadon kezdte a találkozót
Alig telt el negyed óra a mérkőzésből, amikor előnybe került az eddigi játéknapokon mindössze egy gólt elérő hazai csapat. Tudorache Cristina lepett meg bennünket. Hogy nincs nagy baj azt jelezte, hogy még a szünet előtt sikerült egyenlítenünk, Haraszti Fanni mintegy 17 méterről, szabadrúgásból volt eredményes.

A második játékrészben helyreállt a világ rendje, előbb Mitri Rita találatával átvettük a vezetést, majd Herczeg Andrea révén bebiztosítottuk a győzelmet. A három pont bezsebelésével átmenetileg felkapaszkodtunk a második helyre a tabellán.

A találkozó után Kollár Péter vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Tudtuk nem lesz egyszerű a mérkőzés, mert az ellenfél harcmodora és a pálya minősége mind az Alexandriának kedvezett. Nehezen tudtuk feltörni az ellenfelet, de szerencsére végig hittek benne a játékosok. Hiába lőtt ez ellenfél játékosa a mérkőzés elején egy hatalmas gólt, ezután folyamatosan felőröltük őket és egy jobb második félidővel két gólt szerezve bedaráltuk őket. Jó ráhangolódás volt a jövő heti rangadóra. Már nagyon várjuk, hogy hazai közönség előtt mindent megtéve kiharcoljuk a győzelmet a Beszterce ellen".

Női Szuperliga, alapszakasz 6. forduló
CSM Alexandria – FK Csíkszereda 1–3 (1–1)

Alexandria, CSS Peco
Vezette: Ene Andreea, asszisztensek: Goicea Silviu, Ene Raluca (mindhárman Bukarest)
Gólszerzők: Tudorache Cristina (12.), ill. Haraszti Fanni (34.), Mitri Rita (54.), Herczeg Andrea 64.)
Alexandria: Costico Cristina – Rizea Gabriela, Dumitrache Oana, Rezeanu Iustiana, Petre Valentina, Pană Claudia, Tudorache Cristina, Chera Natalia, Preda Daniela, Șerban Roxana, Zanfir Madalina Vezetőedző: Călin Pistolea
FK Csíkszereda: Tankó Réka – Balázs Csilla (Györgyicze Réka, 81.), Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Balázs Eszter, Antal Anita, Herczeg Andrea, Mezőssy Melánia (Tanase Dorina, 57.), Eros Teodora (Nyéki Anna, 57.), Tóbik Melánia (Szentes Szabina, 69.), Mitri Rita (Albu Erika, 69.) Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza