Női Liga 1 | Zárásként kiütéses győzelem

Nagyszerű játékkal és kiütéses diadallal zárta az évet felnőtt női együttesünk. Tóbik Melánia hat találattal vette ki a részét a győzelemből.

Női Liga 1 | Zárásként kiütéses győzelem

Nagyszerű játékkal és kiütéses diadallal zárta az évet felnőtt női együttesünk. Tóbik Melánia hat találattal vette ki a részét a győzelemből.

Villámrajtot vettek Kollár Péter lányai, alig telt el fél perc, Antal Anita egy középre visszagurított labdát a jobb alsó sarokba helyezett mintegy 18 méterről (1–0). A hetedik percben pedig már nyilvánvalóvá vált, hogy az Alexandria nem fog komoly ellenállást kifejteni ezen a napon. Igaz, szerencséjük sem volt a munténiaiaknak, Chera Natalia lábáról a saját kapujába hullott a labda (2–0). A 10. percben Tóbik Melánia kapott kitűnő beadást és fejelt zavartalanul a kapu közepébe (3–0).

A 15. percben Herczeg Andrea bombagóllal növelte az előnyt (4–0). A 20. percben Balázs Csilla ívelt jobbról a kapu elé, Tóbik Melánia tette bele a lábát a labdába, így került a kapuba a játékszer (5–0). A 26. percben Herczeg Andrea  balról a hosszú sarokba ívelt remek mozdulattal (6–0). A 39. minutumban Tóbik Melánia újabb fejesgóljával növeltük az előnyt (7–0). A 45. percben Balázs Csilla a jobb oldalról kitűnően kilőtte a hosszú sarkot nyolc méterről (8–0).

A második játékrészt Fülöp Boglárka remek bal alsó  (47. perc, 9–0). A 50. percben először jutottak el a vendégek Balog Boglárka kapujáig, a jobb oldali próbálkozás elzúgott a jobb kapufa mellett, egy perc elteltével Balog Boglárkának kellett védenie, a mérkőzésen első alkalommal. A 60. minutumban Tóbik Melánia középről szerezte meg a tizediket (10–0). Egy egység elteltével Szőke Eszter balról növelte a külölnbséget (11–0). A 65. percben Herczeg Andrea a maga harmadik, a csapat 12. találatát szerezte (12–0). A 66. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, Radu Mihaela lövését Balog Boglárka remekül hárította.

A 70. perc meghozta a 13. találatot, Tóbik Melánia ötödször volt eredményes (12–0). A 73. minutumban tizesünk a hatodik gólját lőtte, jobb oldalról egészen éles szögből talát be négy méterről (14–0). Fülöp Boglárka a 79. percben duplázott (15–0).A vége előtt két perccel az előre merészkedő Bartalis Barbara is megszerezte a maga gólját, komoly bombát helyezett a kapu jobb oldalába (16–0). A mérkőzés Herczeg Andrea zúgó felső kapufája zárta.

Női Szuperliga, alapszakasz, 13. forduló
FK Csíkszereda – CSM Alexandria 16–0 (8–0)

Csíkszereda, Sportpark
Vezette: Motan Mihai, asszisztensek: Păunescu Adrian, Filip Florin Gabriel (mindhárman Târgovişte)
Gólszerzők: Antal Anita (1.), Chera Natalia (7., öngól), Tóbik Melánia (10., 20., 39., 60., 70. és 73.), Herczeg Andrea (15., 26. és 65.), Balázs Csilla (45.), Fülöp Boglárka (47. és 79.), Szőke Eszter (61.), Bartalis Barbara (88.)
FK Csíkszereda: Balog Boglárka – Balázs Csilla (Szentes Szabina, 46.), Bartalis Barbara, Haraszti Fanni, Szőke Eszter, Herczeg Andrea, Nyéki Anna (Orbán Aranka, 46.), Antal Anita (Albu Erika, 64.), Balázs Eszter (Györgyicze Réka, 76.), Tóbik Melánia, Mitri Rita (Fülöp Boglárka, 46.) Vezetőedző: Kollár Péter
CSM Alexandria: Jderu Patricia – Rizea Gabriela, Dumitrache Oana, Rezeanu Iustina, Șerban Roxana, Pana Claudia, Tudorache Cristina, Nica Alexandra, Preda Daniela, Chera Natalia, Maziliu Sara Vezetőedző: Călin Pistolea 

Farkas Endre
 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza