Női országos bajnokság U17 | A Kolozsvári U otthonából hoztuk el a három pontot

Továbbra is száz százalékos U17-es, női csapatunk! A lányok a válogatott-szereplések miatt csütörtökre halasztott mérkőzésen egy góllal, idegenben múlták fölül a Kolozsvári U Olimpia együttesét.

Női országos bajnokság U17 | A Kolozsvári U otthonából hoztuk el a három pontot

Továbbra is száz százalékos U17-es, női csapatunk! A lányok a válogatott-szereplések miatt csütörtökre halasztott mérkőzésen egy góllal, idegenben múlták fölül a Kolozsvári U Olimpia együttesét.

A korosztályos válogatottba meghívott és a felnőtt csapatunk keretéhez tartozó Balog Boglárka, Szőke Eszter és Fülöp Boglárka is a rendelkezésére állt Berkeczi Emőke vezetőedzőnek a negyedik fordulóból elhalasztott, csütörtökön lejátszott Kolozsvári U Olimpia elleni rangadón. Szükség is volt a legerősebb összeállításra, hiszen a kincses város lányai három mérkőzés után száz százalékos teljesítménnyel álltak a 2. számú csoport élén. Igaz, Berkeczi Emőke tanítványai is magabiztosan húzták be eddigi két találkozójukat (a második fordulóban szabadnaposak voltak a lányok). 

Gyors gólváltás, majd győzelem

A találkozón az első játékrész gól nélkül ért véget. A második félidő elején gyors gólváltás következett, Eros Teodora találatával megszereztük a vezetést, amire postafordultával válaszoltak a házigazdák. A szezonban első alkalommal zördült meg a hálónk! Lőrincz Kitti 59. percben szerzett gólja után már nem változott az eredmény és újabb három bajnoki ponttal gazdagodtunk, így továbbra is hibátlan mérleggel rendelkezünk a bajnokságban. Sok idő nincs pihenni, vasárnap délelőtt 10 órától a Szatmárnémeti Olimpiát fogadjuk az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán.

A mérkőzést Berkeczi Emőke vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Gratulálok a lányoknak, nagyon odatették magukat! Bár az elején nagyon izgatottak voltak, mivel a Kolozsvár egy nagyon erős ellenfél, így nem igazán ment a játék, de amint sikerült összeszedni magukat, máris jöttek a gólok. Nem volt egy könnyű mérkőzés, de a lányok megbirkóztak vele".

Női országos U17-es bajnokság, 2. csoport, alapszakasz 4. forduló
Kolozsvári U Olimpia – FK Csíkszereda 1–2 (0–0)
Vezette: 
Flonta Catalin Aurelian (Kolozsvár), asszisztensek: Mesaros Antonio Cristian (Kolozsvár), Rus Ilie Cătălin (Szamosújvár)
Az FK gólszerzői:  Eros Teodora (48.), Lőrincz Kitti (59.)
Sárga lap: Nombot Annabelle (80+1.)
FK Csíkszereda:  Balog Boglárka – Banea Bianka, Hunyadi Brigitta, Pintea Denisa, Bodor Anita, Szőke Eszter, Fülöp Boglárka, Nombot Annabelle, Eros Teodora, Lőrincz Kitti, Tănase Dorina Cserék: Nagy Boglárka, Daradics Boglárka, Részeg Beáta, Tulit Kriszta  Vezetőedző: Berkeczi Emőke

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza