Női országos bajnokság U17 | Kiütöttük a Szatmárnémetit

A hétközbeni, szoros végeredménnyel záródott kolozsvári rangadó után kiütéses győzelmet könyvelhetett el U17-es, női csapatunk.

Női országos bajnokság U17 | Kiütöttük a Szatmárnémetit

A hétközbeni, szoros végeredménnyel záródott kolozsvári rangadó után kiütéses győzelmet könyvelhetett el U17-es, női csapatunk.

Csütörtöki kolozsvári győzelme után vasárnap hazai pályán folytatta szereplését, a bajnokságban hibátlanul menetelő U17-es lánycsapatunk. Berkeczi Emőke tanítványai semmit se bíztak a véletlenre, a felnőtt együttesben  is kerettag Balog Boglárkával a kapuban és Fülöp Boglárkával a középpályán kezdtük a mérkőzést. Már az első percekben kiderült, hogy fölösleges volt az óvatoskodás, a szatmárnémeti lányok vajmi kevés ellenállást tudtak kifejteni. Így nem csoda, hogy már a szünetre meghaladta a különbség a tíz találatot. A második játékrészben még négy gólt hozzátettek a lányok a különbséghez és teljesen megérdemelten arattak újabb kiütéses sikert.

Országos bajnokság női U17, alapszakasz 5. forduló
FK Csíkszereda – Szatmárnémeti Olimpia 17–0 (13–0)

Csíkszereda, Erőss Zsolt Aréna műfű
Vezette: Polgár Nándor (Gyergyószentmiklós), asszisztensek: Siklódi Kristóf (Gyergyószentmiklós), Incze Dávid (Székelyudvarhely)
Gólszerzők: Eros Teodora (3., 15., 17., 18. és 35.), Fülöp Boglárka (9., 14., 23., 36. és 40.), Részeg Beáta (12. és 27.), Nagy Boglárka (25.), Lőrincz Kitti (44. és 59.), Nombot Annabelle (50.), Tănase Dorina (69.)
FK Csíkszereda: Balog Boglárka – Banea Bianka, Hunyadi Brigitta, Pintea Denisa, Bodor Anita, Fülöp Boglárka (Nombot Annabelle, 41.), Tănase Dorina, Lőrincz Kitti, Eros Teodora (Tulit Kriszta, 38.), Nagy Boglárka (Daradics Boglárka, 41.), Részeg Beáta (Szabó Henriett, 41.) Vezetőedző: Berkeczi Emőke
Szatmárnémeti: Boja Larisa – Pascu Adriana, Kelemen Gabriela Andrea, Circiu Cătălina, Rați Iasmină, Gxapai Barbara, Nicoară Beatrice, Fagi Teodora, Mekker Adrien, Libotean Sofia, Răcsan Maya Vezetőedző: Szűcs Ivett

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza