Női U17 | A Kolozsvár elvitte a pontokat

Alapszakaszbeli utolsó találkozóját játszotta U17-es női csapatunk pénteken. Ezúttal jobbnak bizonyult a vendég Kolozsvári U Olimpia, amely elvette a lányok veretlenségét.

Női U17 | A Kolozsvár elvitte a pontokat

Alapszakaszbeli utolsó találkozóját játszotta U17-es női csapatunk pénteken. Ezúttal jobbnak bizonyult a vendég Kolozsvári U Olimpia, amely elvette a lányok veretlenségét.

Az alapszakaszban utoljára lépett hazai pályára U17-es női csapatunk, a lányok a csoport második helyén álló Kolozsvári U Olimpiát fogadták. A mérkőzésnek a presztízsen kívül különösebb tétje nem volt, a csoportelsőséget már fordulókkal korábban bebiztosította Berkeczi Emőke csapata.

A találkozón Niculescu Alexia révén a vendégek szereztek vezetést a 23. percben, erre bő tíz perc múlva érkezett a válaszunk, Nombot Annabelle volt eredményes (1–1). Nem sokáig volt döntetlen az állás, a középkezdés után szinte azonnal újra előnybe kerültek a látogatók, Cortea Mara volt a gólszerző (1–2). A második félidő elején szintén ő talált be, erre pedig a lefújásig már nem volt válasza a piros-fekete lányoknak (1–3). Nagy Boglárkáék május 24-én, a Szatmárnémeti Olimpia otthonában zárják az alapszakasz-küzdelmeket.

A mérkőzés után Berkeczi Emőke vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Sajnos ez most nem jött össze, a lányok egy részről nagyon izgultak, más részről meg a három győzelem után a Kolozsvárral szemben, biztosak voltak benne, hogy félgőzzel is menni fog a győzelem. Rengeteget hibáztunk, de ezen az elkövetkezendőkben dolgozunk. Meg kell tanulnunk, hogy a labda kerek és minden mérkőzést jobban kell akarunk, mint az ellenfél . Most koncentrálnunk kell a következő mérkőzésre".

Női U17, országos bajnokság, alapszakasz, 2. kör, 9. forduló
FK Csíkszereda – Kolozsvári U Olimpia 1–3 (1–2)

Csíkszereda, Erőss Zsolt Aréna műfű
Vezette: Polgár Nándor (Gyergyószentmiklós), asszisztensek: Incze Dávid (Székelyudvarhely), Catarig Claudio Ciprian (Csíkszereda)
Gólszerzők: Niculescu Alexia (23.), Cortea Mara (36. és 51.), ill. Nombot Annabelle Natsi (35.)
Sárga lap: Sandu Andrea (50.), Pintea Denisa (62.), Nombot Annabelle (75.), ill. Cortea Mara (46.), Nicolescu Alexia (56.)
FK Csíkszereda: Balog Boglárka – Kádár Noémi, Fülöp Boglárka, Pintea-Scurțu Denisa Annamária, Nagy Boglárka (Sandu Andrea Cristina, 41.), Szőke Eszter (Benedek Kincső, 61.), Nombot Annabelle Natsi, Tănase Dorina, Eros Teodora, Részeg Beáta (Daradics Boglárka, 76.), Lőrincz Kitti Vezetőedző: Berkeczi Emőke
Olimpia: Andrieș Ștefania – Cicoș Irina, Neciu Bianca (Szováti Beatrice, 59.), Cerghezan Denisa, Donca Daiana, Cortea Mara, Mártonfi Naomi, Turcu Jasmina, Bujorcanu Irina, Maier Tanya, Niculescu Alexia Vezetőedző: Macea Vasile

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza