Női U17 | Itthon sem okozott gondot a Daliana

Egyoldalú mérkőzésen, 14 góllal bizonyult jobbnak U17-es női csapatunk a Nagykárolyi Daliana elleni, bepótolt mérkőzésen kedden kora délután. Eros Teodora és Nombot Annabelle is négyszer volt eredményes.

Női U17 | Itthon sem okozott gondot a Daliana

Egyoldalú mérkőzésen, 14 góllal bizonyult jobbnak U17-es női csapatunk a Nagykárolyi Daliana elleni, bepótolt mérkőzésen kedden kora délután. Eros Teodora és Nombot Annabelle is négyszer volt eredményes.

Az előzetes várakozásnak megfelelően magabiztosan győztük le az U17-es női bajnokság alapszakaszának második körében, a harmadik fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Nagykárolyi Daliana együttesét. A keddi ellenfelünkről sokat elmond, hogy összesen 11 játékossal érkeztek, a kispadjukon pedig a vezetőedző mellett néhány civil ruhás vendég üldögélt és fényképezgetett.

A játék  képe alapján csupán az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a lefújáskor a számszerű különbség a két csapat között. Végül nyolcgólos féidei vezetésünk után 14–0 lett a vége. A második félidőben az is belefért, hogy Balog Boglárka helyett - az első játékrészben négyszer is eredményes - Eros Teodora (a hivatalos jegyzőkönyv szerint Lénárt Nikolett) álljon a kapuba. Tehette nyugodtan, dolga nem akadt, az ellenfél egyetlen alkalommal sem lépte át a felezővonalat. Mindezzel együtt örömteli volt látni a lányok életerős és eredményes játékát, amely biztató a pénteki, Kolozsvári U Olimpia elleni rangadó előtt.

Női U17-es bajnokság, alapszakasz, második kör, 3. forduló
FK Csíkszereda – Nagykárolyi Daliana 14–0 (8–0)

Csíkszereda, Erőss Zsolt Aréna műfű
Vezette: Polgár Nándor (Gyergyószentmiklós), asszisztensek: Incze Dávid (Székelyudvarhely), Catarig Claudio Ciprian (Csíkszereda)
Gólszerzők: Eros Teodora (1., 5., 11. és 35.), Nombot Annabelle Natsi (28., 53., 72. és 78.), Lőrincz Kitti (29.), Részeg Beáta (30.), Daradics Boglárka (33.), Tănase Dorina (55.), Andrási Anna (74. és 75.)
FK Csíkszereda: Balog Boglárka (Lénárt Nikolett, 41.) – Nombot Annabelle Natsi, Pintea Scurtu Denisa (Sandu Andrea Cristina, 41.), Nagy Boglárka, Kádár Noémi (Szabó Henriett, 41.), Lőrincz Kitti, Daradics Boglárka, Tănase Dorina, Eros Teodora, Részeg Beáta (Benedek Kincső, 41.), Tulit Kriszta (Andrási Anna, 41.) Vezetőedző: Berkeczi Emőke
Daliana: Robotin Carina – Dombi Laura, Chiș Evelin, Popp Gabriela, Pop Mădălina, Lăzea Alisia, Zdroba Patricia, Poncok Letisia, Turdean Tamara, Linzenbold Delia, Maxim Ioana Vezetőedző: Jurj Nicușor

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza