Rokupa | Megvan a döntő időpontja!

Rokupa | Megvan a döntő időpontja!

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hivatalos közlése szerint május 25-én, csütörtökön, 11 órától csap össze U17-es csapatunk a Bukaresti Steaua gárdájával a Románia Kupa döntőjében. A helyszín a bufteai FRF edzőközpont stadionja.

Május 25-én, csütörtökön, délelőtt 11 órától játssza a Románia Kupa döntőjét U17-es, elitligás csapatunk Bufteán. Benkó Tihamér legénységének ellenfele a Bukaresti Steaua együttese lesz. Az FK-s fiatalok szerdán biztosították helyüket a sorozat döntőjében, miután hazai pályán, nagyszerű játékkal legyőzték az Universitatea Craiova csapatát.

A Steaua a negyeddöntőben a Farul Constanţát, az elődöntőben pedig a Bukaresti Rapidot búcsúztatta. A fővárosi piros-kékek a bajnokság alapszakaszában veretlenül, egyetlen döntetlennel és tíz győzelemmel végeztek a keleti csoport első helyén. A play-offban meg kellett elégedniük a második helyezéssel, miután négy győzelem mellett, egy döntetlen és négy vereség került a nevük mellé.

A találkozót a FRF bufteai edzőközpontjában (Centrul Național de Fotbal de Buftea) található stadionban játsszák, természetes füvön.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza