Rokupa | Székely rangadók következnek

Rokupa | Székely rangadók következnek

A hétvégén folytatódnak a Románia Kupa csoportküzdelmei az Ifjúsági Liga és az U17-es Elitliga csapatai számára. Csíkszeredába a Sepsi OSK fiataljai látogatnak vasárnap.

A továbbjutás szempontjából fontos találkozók várnak Ifjúsági Ligás és U17-es csapatainkra a hétvégén a Románia Kupa csoportkörének negyedik játéknapján. Mindkét gárdának jó esélye van a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikének kiharcolására, ám ehhez mindenképpen győzni kell a Sepsi OSK ellen.

Ifjúsági Liga

Craiovai bravúrgyőzelmével teljesen nyílttá tette a továbbjutás kérdését a kupa nyugati, B-jelű csoportjában ifiligás csapatunk. Ubrankovics Zoltán legénysége a csoportmeccsek első fordulójában ugyan kikapott Argeşen, ám a következő két játéknapot győzelemmel zárta. A Brassói Kids Tâmpa elleni hazai győzelem után az elmúlt hétvégén idegenből is elhoztuk a pontokat, így hat pontunkkal ott toporgunk az ugyanennyi egységgel rendelkező Kolozsvár és Argeş mögött. Csupán rosszabb gólkülönbségünk az, ami a trió harmadik helyére kárhoztat bennünket jelenleg.

Hétvégén az egy-egy győzelemmel, döntetlennel és vereséggel rendelkező Sepsi OSK érkezik a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályára. A háromszékiek a legutóbbi játéknapon alaposan megszórták a brassói „kölyköket” jelezvén, hogy nem mondtak le a további kupaküzdelmekről. Számunkra vasárnap természetesen csak a győzelem lehet megfelelő eredmény, hogy aztán az utolsó fordulóban ki-ki meccs döntsön a továbbjutásról Kolozsváron.

A találkozó vasárnap, 12 órakor kezdődik a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályán. Várjuk minden kedves Szurkolónkat, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá,Székelyföld!

A forduló programja:
FK Csíkszereda – Sepsi OSK
Campionii Fotbal Club Argeş – Brassói Kids Tâmpa
Universitatea Craiova – Kolozsvári Universitatea

A találkozók egységesen március 5-én, 12.00 órakor kezdődnek minden helyszínen.

Az állás:
1. Kolozsvári Universitatea  6 pont (gólkülönbség: 11–6)
2. Campionii Fotbal Club Argeş 6 (6–3)
3. FK Csíkszereda 6 (4–4)
4. Sepsi OSK 4 (7–3)
5. Universitatea Craiova 4 (3–3)
6. Brassói Kids Tâmpa 0 (5–17)

U17

Hiába állt fel háromgólos hátrányból a kupa legutóbbi fordulójában elitligás csapatunk,  emberhátrányba került gárdánk végül nem tudta megtartani a döntetlent. A craiovai vereség azt jelenti, hogy a csoportot vezető Sepsi OSK, és a második Craiova egy ponttal megelőzött bennünket. A különbség eltüntetésére vasárnap nyílik alkalom, amikor a szentgyörgyieket fogadjuk. A piros-fehérek neve mellett két győzelem és egy döntetlen áll, igazi székely rangadó vár tehát Benkó Tihamér fiaira.

A csoportmeccsek sorát a táblázaton a nyomunkban igyekvő Kolozsvár ellen zárjuk a jövő hétvégén, ezért is lenne égetően fontos megnyugtató előnyt szerezni velük szemben. A találkozó vasárnap, 14 órakor kezdődik a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályán. Várjuk minden kedves Szurkolónkat, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá,Székelyföld!

A forduló programja:
FK Csíkszereda – Sepsi OSK
Campionii Fotbal Club Argeş – Brassói Kids Tâmpa
Universitatea Craiova – Kolozsvári Universitatea

A találkozók egységesen március 5-én, 14.00 órakor kezdődnek minden helyszínen.

Az állás:
1. Sepsi OSK 7 pont (gólkülönbség: 9–6)
2. Universitatea Craiova 7 (9–7)
3. FK Csíkszereda 6 (10–6)
4. Kolozsvári Universitatea  4 (5–3)
5. Brassói Kids Tâmpa 1 (3–6)
6. Campionii Fotbal Club Argeş 0 (3–11)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza