Rokupa U15 | A 16 között búcsúztunk

Rokupa U15 | A 16 között búcsúztunk

A hajrában kapott találattal vereséget szenvedett hazai pályán és kiesett a Románia Kupa további küzdelmeiből U15-ös, elitligás együttesünk.

A legjobb nyolc közé jutásért lépett pályára U15-ös, elitligás fiúcsapatunk a Románia Kupában szombaton délben. A több lehetőséget kidolgozó, és egyet értékesítő Fotbal Club Argeş léphetett tovább a következő körbe. Az egy gólos vereséggel végződött találkozót, lefújás után, Fazakas Tibor vezetőedző értékelte honlapunknak.

"Több gólszerzési lehetősége volt az ellenfélnek. Nekünk konkrét helyzetünk nem igazán adódott, az azelőtti fázisban elakadtak a támadásaink, jól blokkoltak, jól akasztották meg az akcióinkat. Fizikailag jól felépített, technikailag felkészült együttessel mérkőztünk meg. A középső területeket jól zárták le, jól tömörültek.

A védekezésünkkel elégedett lehetek, volt néhány olyan helyzet, amiben önfeláldozóan vetődtek be játékosaink, a kapusunk is jól védett. Az első félidőben néhányszor mögénk tudtak kerülni, ezt a szünetben ki tudtuk javítani. A labdabirtoklás rendben volt a védelem középső zónájában, jó meccset csináltak az ott szereplő játékosaink. Bosszantó kicsit, hogy a kapott gólt jobb szerveződéssel elkerülhettük volna. Azt gondolom, a maximum, amit kihozhattunk volna ebből a mérkőzésből, hogy elvisszük a büntetőlövésekig".

Románia Kupa U15, nyolcaddöntő
FK Csíkszereda – Fotbal Club Argeş 0–1 (0–0)

Csíkszereda, MÁ Gimnázium műfű
Gólszerző: Dinu Andrei (67.)
Sárga lap: Nyitra Szabolcs (52.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Halász Balázs (Balla Áron, 53.), Kertész Márk, Iosif Cristian, Papp György, Sajgó Kristóf, Nyitra Szabolcs, Brugger Dániel, Bekő Kristóf (Dande Erik, 36.), Antal Hunor, Szép Dávid Vezetőedző: Fazakas Tibor
Argeş: Din Mario – Oprea Mario, Nita Alexandru, Marin Antonio (Parpală Denis, 8.), Georgescu Eduard, Petriu Rafael, Velea Rareș (Bunescu Robert, 43.), Dinu Andrei, Mareș Marius, Vasile Ciprian, Stanciu Claudiu Vezetőedző: Lăcustă Dan

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza