RoKupa U15 | Remek tavaszi rajt

Az FC Botoșani elleni idegenbeli győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját U15-ös csapatunk a kupaküzdelmek 1A jelű csoportjában.

RoKupa U15 | Remek tavaszi rajt

Az FC Botoșani elleni idegenbeli győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját U15-ös csapatunk a kupaküzdelmek 1A jelű csoportjában.

Remek győzelemmel indította tavaszi szezonját U15-ös, elitligás együttesünk. Ubrankovics Zoltán tanítványai a Románia Kupa csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában, vendégként fektették két vállra a Botoșani -t. A kupa ezen szakasza egy hét múlva zárul, amikor a Jászvásári Politehnica fog Csíkszeredába látogatni.  Azon a mérkőzésen fog eldőlni, hogy sikerül-e kiharcolni a továbbjutást a csoportból. Ez a csoport megnyerése esetén biztosan megvalósul, a hat csoportelső mellett a két legjobb második is továbbjut a kupa következő, kieséses szakaszába. A Jászvásár döntetlennel végzett hazai pályán a Bákóval szemben, így két egységgel sikerült "meglépnünk" és egyetlen pont megszerzése is biztos továbbjutást jelent a jövő hétvégén.

A találkozót követően Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt honlapunknak.

"A játék összképe alapján megérdemelt győzelmet szereztünk, még ha a győztes gólt a vége előtt öt perccel értük is el, és bizony ez után az ellenfelünknek egy ollózásból való kapuralövésük a bal kapufáról a jobb kapufa felé haladva elkerülte a gólvonalunkat. Folytattuk az összel elindult 1–0-s győzelmi sorozatunkat. A jövő heti, Jászvásár elleni otthoni mérkőzés dönti el a csoportelsőség és a továbbjutás sorsát".

Románia Kupa, 1A csoport, 4. forduló
FC Botoșani U15 – FK Csíkszereda U15 0–1 (0–0)

Bucecea
Vezette: Blănariu Alexandru (Fălticeni), asszisztensek: Șroder Robert (Suceava), Iftode David Ioan (Fălticeni)
Gólszerző: Máthé Apor (75.)
Sárga lap: Marusac Rareș (35.), Cojocaru George (79.), ill. Marian Robert (75.), Vass Norbert (76.)
Kiállítva: Vass Norbert (80.)
FC Botoșani U15: Pînzariu Rareș – Murariu Denis (Cojocaru George, 41.), Marusac Rareș (Drob Darius, 78.), Lazăr Alexandru, Domniței Eduardo (Rotaru Ștefan, 78.), Grădinariu Darian (Tătar Cristian, 54.), Ardeleanu Claudiu, Lazar David, Turcițu Alejandro (Rotari Ștefan, 41.), Gugeanu Robert, Irimia Cosmin Vezetőedző: Frumuz Cristian
FK Csíkszereda U15: Györfi Krisztián – Keresztes Tamás, Orbán Márton, Bíró Artur, Bencze Lóránd, Prezsmer Viktor (Catrinoi Sebastian, 60.), Máthé Apor, Vass Norbert, Ilyés Máté (Sajgó Kristóf, 60.), Marian Robert (Păcuraru David, 74.), Bíró Botond Vezetőedző: Ubrankovics Zoltán

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza