Rokupa U16 | Győzelemmel zártuk a csoportkört

Kétgólos győzelemmel fejezte be a Románia Kupa csoportküzdelmeit U16-os együttesünk. Szász Ferenc tanítványainak ez nem volt elég a folytatás kivívásához és búcsúztak a sorozattól.

Rokupa U16 | Győzelemmel zártuk a csoportkört

Kétgólos győzelemmel fejezte be a Románia Kupa csoportküzdelmeit U16-os együttesünk. Szász Ferenc tanítványainak ez nem volt elég a folytatás kivívásához és búcsúztak a sorozattól.

Az már a zárókört megelőzően kiderült, hogy U16-os csapatunk nem folytatja a kupaküzdelmeket. Az eddigi eredmények ismeretében tudtuk a mérkőzés előtt, hogy már nincs esélye Szász Ferenc együttesének a továbbjutásra. Ennek ellenére nagy lendülettel kezdtek fiataljaink, és szűk kilenc perc alatt kétgólos előnyt dolgoztak ki, ami kitartott a mérkőzés végéig. Több nagy gólszerzési lehetőség és két kapufa is jelezte Papp Györgyék fölényét, így megérdemelt diadallal búcsúztak a további küzdelmektől.

A találkozót követően Szász Ferenc vezetőedző értékelt.

"Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, de legfőképp a hozzáállásukhoz és a mentális változásokhoz a múlt hetihez képest. A mérkőzés összképét nézve győzelmünk teljesen megérdemelt és ugyan sajnálom a kihagyott helyzeteket, de remélem, ezeket a felsőházi mérkőzéseken be is tudjuk majd gólokkal fejezni. A győzelem mellett láttuk a hiányosságainkat is, és ezen dolgozunk tovább, hogy minél több dolgon tudjunk javítani".

Románia Kupa U16, 1A csoport 5. forduló
FK Csíkszereda – Jászvásári Politehnica 2–0 (2–0)
Csíkszereda, Kós Károly u. műfű
Vezette: 
Mailat Horatiu Ioan (Maroskeresztúr), asszisztensek: Cozma Alexandru, Cherteș Cristian Marius (mindketten Marosvásárhely)
Gólszerzők: Papp György (7., büntetőből), Ioó Edvin (9.)
Sárga lap: Antal Hunor (66.), Kárándi Roland (90+3.), ill. A. Albert (45.), I. Sebastian (59.), G. Matei (74.), M. Rareș (79.)
Kiállítva: G. Matei (85.)
FK Csíkszereda U16: Antonucci Michele – Iosif Cristian (Kozma Krisztián, 68.), Papp György (Mózes Ádám, 77.), Kertész Márk, Bekő Kristóf, Erdei Ramon, Petran Norbert, Brugger Dániel, Szép Dávid (Antal Hunor, 64.), Kárándi Roland, Ioó Edvin (Dande Erik, 64.) Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza