RoKupa U16 | Vereség a tavaszi rajton

Számos hibát követett el és négygólos vereséggel kezdte a tavaszi labdarúgó szezont U16-os csapatunk Botoșani-ban.

RoKupa U16 | Vereség a tavaszi rajton

Számos hibát követett el és négygólos vereséggel kezdte a tavaszi labdarúgó szezont U16-os csapatunk Botoșani-ban.

Szász Ferenc vezetőedző értékelte a szombati találkozó honlapunknak.

"Egyelőre értehetetlen ez a vereség. Vissza kell néznünk, mert egy ilyen mérkőzésben ennyi egyéni hibát, technikai kivitelezést nem lehet elkövetni. Míg mi képtelenek vagyunk az ellenfél kapuját egyáltalán eltalálni, odaadjuk az ellenfélnek a labdát és ők az első kapura lövésükből gólt tudnak szerezni. Majd ahelyett, hogy legalább mérgesek lennénk, jön a követekező hiba és ezzel teljesen szétesett az, amit úgy a 60. percig építettünk, de eredmény nélkül.

Továbbra is azt látom, hogy edzésmenőink vannak, akik csak szavakban nagyon erősek, de éles helyzetben már nem annyira vagányok. Természetesen nincs világvége és meg lehet mutatni a következő mérkőzéseken, hogy rosszul látom és akkor beavállalom a tévedésem. Dolgozni kell tovább, de már nem szöveggel hanem a pályán".

Románia Kupa, 1A csoport 4. forduló
FC Botoșani U16 – FK Csíkszereda U16 4–0 (0–0)

Bucecea
Vezette: Șroder Robert (Suceava), asszisztensek: Blănariu Alexandru (Fălticeni), Iftode David Ioan (Fălticeni)
FK Csíkszereda U16: Michelle Antonucci – Iosif Cristian, Halász Balázs (Kertész Márk, 60.), Papp György, Bekő Kristóf, Erdei Ramon, Nyitra Szabolcs (Petran Norbert, 30.), Brugger Dániel (Kozma Krisztián, 60.), Szép Dávid, Ioó Edvin (Antal Hunor, 65.), Kárándi Roland (Dande Erik, 70.) Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza