Rokupa U16 | Vereséggel búcsúztunk az évtől

Nem sikerült szépre a búcsú az őszi szezontól U16-os csapatunk számára, amely hazai pályán szenvedett vereséget a Románia Kupa csoportkörében a Sepsi OSk együttesétől.

Rokupa U16 | Vereséggel búcsúztunk az évtől

Nem sikerült szépre a búcsú az őszi szezontól U16-os csapatunk számára, amely hazai pályán szenvedett vereséget a Románia Kupa csoportkörében a Sepsi OSK együttesétől.

Nagyobb gólszerzési lehetőségek nélkül indult a találkozó. Az első igazán említésre méltó helyzetből vezetést szerzett a Sepsi. A 21. percben a jobb alsó sarokra érkező, nem túl erős lövést Michele Antonucci csak ujjheggyel érte el, a labda pedig utat talált a kapuba (0–1). Tíz perc elteltével Ioó Edvin előtt adódott egyenlítési lehetőség, a kapussal szemben azonban nem tudta érvényesíteni akaratát játékosunk. A 36. percben szöglet után kavarodás alakult ki a kapunk előtt, a gólvonal előtt vetődött rá a labdára kapuvédőnk.

A szünet után hajtottak Szász Ferenc tanítványai az egyenlítésért, ám különösebb gólveszély nélkül tették mindezt. Az 53. percben Nyitra Szabolcs lövését jegyezhettük fel, ám 16 méteres próbálkozását védte a sepsiszentgyörgyi hálóőr. A 78. percben megduplázták előnyüket a látogatók, egy szabadrúgás után a kipattanót értékesítették Batzula Hunorék (0–2).

Az utolsó előtti percben sikerült szépíteni, a középre érkező labdát közelről sodorta a hálóba Dande Erik (1–2). A hosszabbítás pillanataiban megkaptuk az esélyt az egyenlítésre, Iosif Krisztián ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül. A büntetőhöz Ioó Edvin állt oda és telibe lőtte a felső lécet. Ez volt a mérkőzés utolsó momentuma, a Sepsi győzelmével megelőzött bennünket a hatcsapatos csoportban. A kupaküzdelmek február 24-én, Botoşani-ban folytatódnak Szász Ferenc együttese számára, míg a bajnokságban márciusig pihen a labda.

Románia Kupa U16, A1 csoport, 3. forduló
FK Csíkszereda – Sepsi OSK 1–2 (0–1)

Csíkszereda, Kós Károly u. műfű
Vezette: Mailat Horatiu Ioan (Maroskeresztúr), asszisztensek: Sîncrăian Andrei, Blaga Dragoș (mindketten Marosvásárhely)
Gólszerzők: Batzula Hunor (17.), Kosza David (78.), ill. Dande Erik (89.)
Sárga lap: Kertész Márk (49.), ill. Batzula Hunor (86.)
FK Csíkszereda: Antonucci Michele – Iosif Krisztián, Papp György, Kertész Márk (Halász Balázs, 62.), Kozma Krisztián (Kárándi Roland, 67.), Erdei Ramon (Antal Hunor, 82.), Nyitra Szabolcs, Brugger Dániel (Petran Norbert, 46.), Szép Dávid (Dande Erik, 82.), Bekő Kristóf, Ioó Edvin Vezetőedző: Szász Ferenc
Sepsi OSK: Makó Máté Márk – Incze Kristóf Attila, Brădeanu David, Udvardi Balázs, Cantauz Raul, Giosanu Mario, Stoia Tudor, Tauță Vlad, Balint Darius, Batzula Hunor, Coman Daniel Vezetőedző: Florin Dîrvăreanu

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza