Rokupa U17 | A második vasárnapi meccsen is pont nélkül maradtunk

Az ifjúsági ligás csapatunk után az U17-es gárda is pont nélkül hagyta el a pályát a vasárnapi kupameccsen. A Kolozsvári Universitatea hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést.

Rokupa U17 | A második vasárnapi meccsen is pont nélkül maradtunk

Az ifjúsági ligás csapatunk után az U17-es gárda is pont nélkül hagyta el a pályát a vasárnapi kupameccsen. A Kolozsvári Universitatea hátrányból fordítva nyerte meg a mérkőzést.

Bátor játékkal indították a mérkőzést Szakál Csaba fiai, az első percekben javarészt a kolozsváriak térfelén zajlott a játék. Adódott is néhány gólszerzési lehetőség Jakab Krisztiánék előtt, ám sorban kimaradtak. A 25. percben éppen a hetes számú játékosunk hagyott ki nagy helyzetet, a vendégkapus nagyot védett. Két minutum elteltével Tóth-Pál Előd lőtt mellé. A 33. percben a 16-osunk jobb oldalánál elkövetett szabálytalanság nyomán büntetőhöz jutottak a vendégek, a 11-est Tout Mario magabiztosan helyezte a kapu közepébe a jobbra elvetődő Nagy Krisztián mellett (0–1). A játékrész utolsó percében Sas David szép találatával összejött az egyenlítés (1–1).

A második játékrész elején átvettük a vezetést. Az 54. percben büntetőhöz jutottunk, miután Păcuraru Lucát buktatták a vendégvédők a 16-oson belül. A 11-est a sértett végezte el, magabiztosan emelt a kapu közepébe (2–1). Egy egység elteltével újra döntetlen állt az eredményjelzőn, szöglet után érkezett a második kolozsvári találat (2–2). A gól nem szegte kedvünket, Trombitás Dávid nagyszerű lövését mentette a levegőben úszva Enache a középkezdés után, majd a szögletet követően Bödő fejelt kevéssel mellé.

A 63. percben Luca Noveli ugratta ki remekül Jakab Krisztiánt, aki nem tudta átjátszani a kapust, majd ugyanő kétszer is jó helyről végezhetett el szabadrúgás. A jobb oldalról a kapu elé érkező labdák azonban nem találtak embert. A 76. minutumban Balint Eric lőtt a bal oldalról, ám a kapus a helyén volt, majd a 79. percben Tóth-Pál Előd vétette el kevéssel a kapu jobb oldalát. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ahogy ez a futballban lenni szokott, érkezett a vendégek újabb találata. A 83. percben Tout Mario kissé jobbról, 22 méterről a kapu jobb alsó sarkába bombázott (2–3).

Románia Kupa U17, Nyugati A csoport, 2. forduló
FK Csíkszereda – Kolozsvári Universitatea 2–3 (1–1)

Csíkszereda, Kós Károly u. műfű
Vezette: Iviniș Darius Florin (Zalatna), asszisztensek: Bedelean Alexandru (Nagyenyed), Leahu Nectarie (Marosújvár)
Gólszerzők:  Sas David (45.), Păcuraru Luca (54.), ill. Tout Mario (33. és 84.), Orban Mihai (55.)
Sárga lap: Vaida Răzvan (38.)
FK Csíkszereda: Nagy Krisztián – Nagy Loránd (Balint Eric, 58.), Sas David, Györfi Attila, Keszler Roland, Păcuraru Luca, Trombitás Dávid (Kulcsár Medárd, 83.), Bödő Efraim Zoltán, Luca Noveli (Ambrus Szabolcs, 71.), Tóth-Pál Előd, Jakab Krisztián Vezetőedző: Szakál Csaba
Kolozsvár: Enache Dragoș – Vlad Vincențiu, Ivan Tudor, Rațiu Răzvan, Szalontai Paul, Vaida Răzvan (Lambru Vlad, 46.), Cîslariu Adrian (B. Filip, 59.), Bota Cristian, Tout Mario, Cota Darius (L. Patrick, 83.), Orban Mihai Vezetőedző: Alibu Alin

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza