RoKupa | Újra a Corvinulhoz utazunk

A Vajdahunyadi Corvinult kapta ellenfelül liga 2-es csapatunk a Románia Kupa negyedik körében. Kelemen Dávidék alig másfél héttel a két csapat bajnoki mérkőzése után újra Hunyad megyébe utaznak.

RoKupa | Újra a Corvinulhoz utazunk

A Vajdahunyadi Corvinult kapta ellenfelül liga 2-es csapatunk a Románia Kupa negyedik körében. Kelemen Dávidék alig másfél héttel a két csapat bajnoki mérkőzése után újra Hunyad megyébe utaznak. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a találkozót augusztus 30-án játsszák.

Szerda délben a Román Labdarúgó Szövetség bukaresti székházában kisorsolták a Románia Kupa rájátszásának párosításait. Az ebben a körben továbbjutó csapatok bejutnak a sorozat csoportkörébe. 

Ebben a szakaszban a korábbi három fordulóból továbbjutott 24 csapathoz csatlakozott nyolc élvonalbeli együttes is, méghozzá az alsóházi rájátszás 3–6. helyezettje, az 1. ligás osztályozó két győztese, illetve a Liga 2-ből egyenes ágon feljutott két csapat. A sorsoláson az A-kalapból húzták az élvonalbeli együtteseket, akik a B-jelű kalapból kaptak ellenfelet. Ezt követően a megmaradt 16 gárdát sorsolták össze.

Az FK Csíkszereda neve csupán az utolsó előtti körben hangzott el, ami azt jelentette, hogy nem kaptunk liga 1-es csapatot. A sors mégsem volt egészen kegyes, hiszen az elmúlt hétvégi ellenfelünk, a Vajdahunyadi Corvinul neve került csapatunk mellé. A találkozót augusztus 30-án, szerdán játsszák a Corvinul otthonában.

A negyedik körben a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a párharcok győztesei a kupa csoportkörébe jutnak.

A párosítások:
Bukaresti Metaloglobus – Bukaresti Dinamo
Bákói FC – Galaci Oțelul
Unirea Slobozia – Hermannstadt FC
Újszentes – Aradi UTA
Karácsonkő – Kolozsvári Universitatea
Zilahi CSM – Jászvásári Poli
Sellemberk – Voluntarii FC
Mioveni – FC Botoșani
Progresul Pecica – Viitorul Șimian
Nagyváradi Bihor FC – FC Argeși
CSM Alexandria – Concordia Chiajna
Dési Unirea – Steaua București
Viitorul Ianca – CS Tunari
Buziásfürdői Phoenix – Chindia Târgoviște
Vajdahunyadi Corvinul – FK Csíkszereda
Dévai CSM – Bodzavásári Gloria

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza