Csíkszereda városvezetése keresi Az év sportolóját és Az év csapatát.

A napokban hirdette meg Csíkszereda Polgármesteri Hivatala azt a közönségszavazást amelynek keretén belül keresik a város legjobb sportolóját és csapatát. A hivatal keretén belül működő sportkuratórium tagjai ki választottak 5 egyéni sportolót és 5 csapatot, amelyről a továbbiakban közönségszavazás dönt. A tavalyi eredmények alapján két csapatunkat is közönségdíjra jelölték, így az U19-es bajnokcsapatunk és UEFA YOUTH League résztvevő akadémistáinkra, valamint a tavaly rájátszásba jutott és 5. helyen végző második ligás felnőtt csapatunkra is lehet voksolni.

Sógor Enikő alpolgármester a Sportgála kapcsán elmondta:

“Méltatni, elismerni szeretnénk a csíkszeredai sportolók és csapatok 2021-es évi teljesítményét. Sportos város Csíkszereda, hiszen több mint 2500 leigazolt sportolója van, hazai szinten és nemzetközileg is vannak kiváló eredmények, van létjogosultsága tehát a sportgálának”

A közönségszavazás január 23-ig tart és Csak a Városháza Facebook-oldalán közzétett fotóknál megjelenő like-ok számítanak, ezért arra kérünk mindenkit kattintson és LIKE-oljon minket. Az U19-es csapat képét IDE kattintva kedvelheti, felnőtt csapat képét pedig ITT!

A tervek szerint Csíkszereda Polgármesteri Hivatala január 28-án egy Sportgála keretén belül, ünnepélyes keretek között díjazza majd a legjobbakat. Szavazásra fel!

Szép Zoltán