A tizenegynapos edzőtáborunk zárásaként csütörtökön este csapatunk a török élvonalba frissen visszajutott Adana város csapatával gyakorolt. A tőlünk, amerikaiasan szólva, két háztömbre lakó ellenfél már az első percben góllal köszöntött.

Ráduly Róbert Kálmán

A gyors gól feltüzelte a játékosainkat, akik szünetig kezdeményezőbben léptek fel. Sokmozgásos, letámadásra és területetszükítésre alapuló jó játékunkat góllal koronáztuk meg.

Ráduly Róbert Kálmán

Jobb oldali beadást követően, Krasnauskas a kapu előteréből vágta a hálóba a labdát.

Ráduly Róbert Kálmán

Szünetben az ellenfél teljes sorcserét hajtott végre, soraiban Mario Balotelli, a világfutball utóbbi évtizedének sztárja is szerepet kapott. S ha már a pályán volt, egy gólpasszal vétette észre magát. A pálya kerítése mellé kisereglett helyi gyerekek örömére. S a mi bánatunkra, hiszen a találat döntőnek bizonyult. Helyzet ugyan volt mindkét oldalon, de a kapusok kiválóan avatkoztak közbe. Gyenge két bravúros mentést is bemutatott.

Ráduly Róbert Kálmán

Remek iramú, kiegyensúlyozott kilencven perc végén csapatunk ugyan alulmaradt, de a találkozó kitűnő zárása volt a Bolu-környéki edzőtáborunknak. A szakvezetés,  a záró gyakorláson mutatott játékunkat számos tekintetben jónak találta, de természetesen nem maradéktalanul elégedett. Valentin Suciu és stábja tudja, ennél is több van a fiainkban. Már csak tizenkettőt kell aludni és minden kiderül. Kedden, 2021. augusztus 2-án este kilenctől az újjáépített Ghencea negyedbeli stadion gyepén, az első hivatalos mérkőzést az FK Csíkszereda játsza. A Digisport1, a Telekom és a LookTV jóvoltából országos nyilvánosság előtt.

Ráduly Róbert Kálmán

Két edzőmérközést és négy közös gyakorlást követően búcsúzunk Törökországtól. Köszönet a táborszervezőnknek, a nyolcvanas évek óta Isztambulban élő egykori honfitársunknak, Cristian Neazi úrnak. 

Ráduly Róbert Kálmán

Ráduly Róbert Kálmán, Bolu (Törökország)