Válogatott | Trinfuj Boglárka és Nombot Annabelle is kezdő volt

Lejátszotta utolsó találkozóját az Észak-Macedóniában megrendezett UEFA Development Tour-on a román U15-ös, női válogatott. A mérkőzésen az FK Csíkszereda két tehetsége, Trinfuj Boglárka és Nombot Annabelle is kezdőként lépett pályára.

Válogatott | Trinfuj Boglárka és Nombot Annabelle is kezdő volt

Lejátszotta utolsó találkozóját az Észak-Macedóniában megrendezett UEFA Development Tour-on a román U15-ös válogatott. A mérkőzésen az FK Csíkszereda két tehetsége, Trinfuj Boglárka és Nombot Annabelle is kezdőként lépett pályára.

Szeptember 19. és október 1. között Észak-Macedónia fővárosában, Szkopjében szerepelt a  2009-ben született játékosokból álló, román U15-ös válogatott. Az UEFA Development Tour-on három találkozó várt a Trinfuj Boglárkát és Nombot Annabelle-t is soraiban tudó együttesre.

A trikolórok két győzelemmel és egy vereséggel zárták a tornát: Észtország ellen 4–2-re, a házigazda Észak-Macedónia ellen 7–0-ra nyertek, a zárómeccsen, Törökország ellen pedig 0–1-re vesztettek. Az FK Csíkszereda tehetségei az első és a harmadik mérkőzésen is a kezdőcsapatban kaptak helyet, míg a második találkozón Trinfuj Boglárka kezdett, Nombot Annabelle a cserék között szerepelt.

A lányok nem sokat pihenhetnek hazatérésük után. Az FK színeiben, szombaton, rangadó vár rájuk a női U15-ös Elitligában, Portik Helga együttese 15.00 órától az FC Botoşani gárdáját fogadja az Erőss Zsolt Aréna melletti műfüves pályán.

Törökország WU15 – Románia WU15 1–0 (1–0)
Szkopje
Gólszerző: Buket (43.)
Románia: Ștefan – Neciu (Cerghezan), Cojanu (Colibaba, 57.), Bochiș (Márkus, 80.) , Trinfuj Boglárka, Bucșa (Craiovan, 57.), Rebrișorean (Maier, 67.), Mitră, Ciorea (Gorgan, 80.), Cândea, Nombot Annabelle (Popescu, 67.) Szövetségi kapitány: Aurora Ungureanu-Dobre

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza