Válogatott | Újabb meghívókat kaptak a lányok

Válogatott | Újabb meghívókat kaptak a lányok

Több női utánpótlás-válogatott összetartást szervez a szakszövetség novemberben. Az FK Csíkszeredánál folyó szakmai munka elismeréseként négy fiatal tehetségünk is kézhez kaphatta a válogatott meghívót.

Először érkezett klubunkhoz válogatott meghívó U15-ös csapatunk tehetsége (és csapatkapitánya), Trinfuj Boglárka részére. Bogi a 2008/2009-es születésű játékosok válogatójára kapott meghívást, amelyet november 27. és 30. között tartanak Bukarestben. A fiatal belső védő Portik Helga vezetőedző szerint hatalmas örömmel készül a válogatóra. A szakember azt is elmondta, hogy nagyon tehetséges játékosról van szó és bízik abban, hogy máskor is lesz alkalma bizonyítani a válogatottban.

Három FK-s a keretben

Közös edzőtáborozáson vettek részt november 8–9. és november 14–15. között az U17-es és az U19-es női válogatott tagjai Kolozsváron, illetve Temesváron. Az összetartás kolozsvári részére meghívást kapott felnőtt női csapatunk három tagja, Tankó Réka, Balog Boglárka és Szőke Eszter.

Az edzőtáborok egy új fejlesztési projekt részét képezik, amelynek célja az egyéni technika fejlesztése kognitív módban – olvashattuk a labdarúgó szövetség honlapján. A projekt keretében az elmúlt időszakban Massimo Pedrazzini, szövetségi edző, a technikai stábbal együtt, meglátogatta a klubcsapatokat, és edzéseket tartott a junior csapatok teljesítményének növelése érdekében. A következő közös akcióra Bukarestben kerül sor később meghatározott időpontban.

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza