Válogatott | Újabb meghívók

Válogatott | Újabb meghívók

Két utánpótlás-korú játékosunk számára érkezett román válogatott meghívó a napokban. Ureche Alexandru az U17-es, Becze-Máthé Mátyás pedig az U18-as gárdákhoz csatlakozik szeptember második felében.

Klubunk saját nevelésű játékosa Ureche Alexandru első alkalommal vehette kézbe a román válogatott meghívóját. Középső védőként szereplő tehetségünk a szeptember 18-27-i periódusban edzőtáborba vonul, majd Lengyelországba utazhat az U17-es válogatottal, hogy részt vegyenek a hagyományos „Syrenka Cup” elnevezésű nemzetközi utánpótlás tornán. A megmérettetésen három mérkőzés vár a fiatalokra.

Ureche Alexandruval ellentétben nem első alkalommal kap bizonyítási lehetőséget Becze-Máthé Mátyás. Fiatal hálóőrünk az U16-os és az U17-es román válogatottban is bizonyíthatta már tehetségét. Legutóbb augusztusban Észak-Macedónia ellen lépett pályára és nyújtott hibátlan teljesítményt. Becze-Máthé ezúttal az egy évvel idősebbek közé, az U18-as keretbe kapott meghívást.

Tehetséges kapusunk Törökországba utazhat és vehet részt egy négy nemzeti csapatot felvonultató tornán szeptember 18 és 27 között. A válogatott szeptember 22-én a házigazda Törökországgal, szeptember 24-én Portugáliával és 26-án Spanyolországgal csap össze.

Sok sikert, fiúk!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza