Játékosok | Egy hónap kihagyás vár Dino Stančičra

Játékosok | Egy hónap kihagyás vár Dino Stančičra

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos arc-sérülést szenvedett a Brassói FC elleni idegenbeli találkozón csapatunk szlovén légiósa, Dino Stančič.

A játékos a brassói mérkőzés első perceiben olyan balszerencsésen ütközött az ellenfél egyik játékosával, hogy többszörös arc-csonttöréssel kellett kórházba szállítani. A támadót Marosvásárhelyen műtötték meg, előreláthatólag egy hónapos rehabilitációt követően kezdheti meg újra az edzéseket.

https://vimeo.com/762266597

Dino Stančič nyáron érkezett csapatunkhoz a szlovén első osztályban szereplő MND Tabor Sežanától. A felkészülés során megsérült, októberben tudott először pályára lépni. A Metaloglobus ellen megnyert mérkőzésen 6, a Slatinával szembeni vesztes meccsen 20 perc jutott neki, Brassóban pedig a sérülése után azonnal le kellett cserélni a mérkőzés elején. 

A 31 éves középcsatár a legutóbbi idényben élete legjobb formáját hozta. A szlovén első osztályban 33 bajnokin 10 gólt szerzett, majd az élvonalban maradásról döntő párharc két mérkőzésén négyszer volt eredményes.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza