Elitliga U16 | Döntetlen ellenszélben

Elitliga U16 | Döntetlen ellenszélben

A Liga 2-es és a Liga 3-as csapatunk után az Elitligában szereplő U16-osok is döntetlenre végeztek bajnoki mérkőzésükön szombaton Jászvásáron. Ezúttal hiányzott a kreativitás a játékból, ezen felül a bíráskodással is meg kellett birkózniuk a fiúknak.

A győzelem reményében utazott Moldvába U16-os csapatunk, ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, Bödő Efraim Zoltán találatával az ötödik percben megszereztük a vezetést. Szép, kombinatív játék vezette fel a gólt, ám a továbbiakban éppen az ehhez szükséges kreativitás hiányzott a srácok játékából. Ennek ellenére a vezető gólt követően negyed órával Bödő ismét betalálhatott volna, fejeséből azonban nem született meg a második. Közben Papp György és Balint Eric is besárgult, a játékvezető meglehetősen borzolta a csíki kedélyeket ítéleteivel.

A második félidő második percében érkezett a hazaiak egyenlítő találata, méghozzá szabadrúgásból, majd Papp Szilárd és Ambrus Szabolcs is sárga lapos figyelmeztetést kapott. Azért igyekeztünk futballozni is, a 61. percben Keszler hagyott ki ziccert, öt perccel később Papp Szilárd találta el a kapufát. A végére maradt még Bödőtől egy átlövés, ám ebből sem lett gól, maradt a döntetlen, amivel biztosan megőriztük a második helyet a tabellán.

Elitliga U16, 1. csoport 9. forduló
Jászvásári Politehnica – FK Csíkszereda 1–1 (0–1)

Jászvásár, műfű
Vezette: Mitrofan Cosmin (Vaslui), asszisztensek: Apetrei Gabriel (Vaslui), Ciuraru Alexandru (Pușcași)
Gólszerzők: Cărăușu Adrian (42.), Bödő Efraim Zoltán szerezte (5.).
Sárga lap: Condac Marian (49.), Pandeli Yanis (80.), ill. Papp György (23.), Balint Eric (39.), Papp Szilárd (54.), Ambrus Szabolcs (56.), Varró Richárd (69.)
Jászvásári Politehnica: Axinia Cătălin – Dobrea Denis, Bulut Onur, Dumitru Tudor, Munteanu Radu, Pandeli Yanis, Condac Marian, Petrache Denis, Amironesei Malin, Olariu Mario, Caraușu Marian Vezetőedző: Brighiu Ciprian
FK Csíkszereda: Deáky Zsombor – Nagy Lóránd, Varró Richárd, Sas David, Papp György, Tóth-Pál Előd, Balint Eric, Bödő Efraim Zoltán, Papp Szilárd, Keszler Roland, Gáll Péter Vezetőedző: Szakál CsabaHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza