Események | Nyílt napot tartunk

„Megnyitja kapuit a 10 éves Székelyföld Labdarúgó Akadémia” elnevezéssel nyílt napot tartunk a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda szervezésében.

Események | Nyílt napot tartunk

„Megnyitja kapuit a 10 éves Székelyföld Labdarúgó Akadémia” elnevezéssel nyílt napot tartunk a Székelyföld Labdarúgó Akadémia és az FK Csíkszereda szervezésében.

Csütörtökön az FK Csíkszereda és a Székelyföld Labdarúgó Akadémia szervezésében nyílt napot tartunk klubunk központi létesítményeiben. A nyílt nap során bárki betekintést nyerhet tevékenységeinkbe, megismerkedhet a stadion, a klub, az akadémia működésével, bejárhatja helyiségeinket. Munkatársaink ezen a napon a látogatók rendelkezésére állnak és bemutatják mindazt, ahol a hétközbeni és hétvégi tevékenységeink folynak. A nap során az FK Csíkszereda felnőtt együttesének edzésébe is lehetőség lesz beletekinteni.

Az érdeklődők 10 és 17 óra között, munkatársaink közreműködésével vezetett stadiontúrákon vehetnek részt, amely során bejárhatják az akadémiai tevékenységek helyszíneit, bekukkanthatnak az öltözőkbe és a hivatalos helyiségekbe, megismerkedhetnek a sajtós részleggel, valamint a VIP-lelátóval is.

Stadiontúrák és nyílt edzés

Eseményünkre szeretettel várunk egyéni és csoportos látogatókat, iskolai osztályokat, munkaközösségeket, sportolókat, szakembereket és bárkit, akit érdekel a csíkszeredai labdarúgás jelene, jövője. Az esemény ideje alatt bármikor érkezhetnek hozzánk látogatóink, de a szervezett stadiontúrákra, csoportok esetében bejelentkezés szükséges. 

A szervezett stadiontúrák 10, 11, 14 és 15 órakor indulnak az Erőss Zsolt Aréna felőli bejárattól, ám kérés alapján ettől eltérő időpontokban és egyénileg is lehet érkezni az érdeklődőknek. Az egyéni látogatók, ha nem csatlakoznak a csoportokhoz a Nagyrét utcai bejáratnál jöhetnek be a stadion területére. Felnőtt férficsapatunk 11 és 13 óra között fog edzeni a stadionban, az edzés nyitott, a látogatók végignézhetik, hogyan készül Ilyés Róbert együttese.

További információ a 0755-153-986-os telefonszámon Farkas Endrétől, az FK Csíkszereda sajtófelelősétől kérhető. Csoportok bejelentkezése szintén a 0755-153-986-os telefonszámon, vagy az info@fkcsikszereda.ro e-mail címen lehetséges.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza