Felkészülés | A Bákó ellen gyakoroltak az U17-esek

A múlt heti, FK Kraszna elleni edzőmeccs után szombaton a Bákói FC korosztályos csapatához látogatott U17-es, ellitligás együttesünk.

Felkészülés | A Bákó ellen gyakoroltak az U17-esek

A múlt heti, FK Kraszna elleni edzőmeccs után szombaton a Bákói FC korosztályos csapatához látogatott U17-es, ellitligás együttesünk.

A hazai pályán megvívott, FK Kraszna elleni edzőmeccs után szombaton Bákóba látogattak U17-es, elitligás fiaink. Bár az első félidő hajrájában szerzett Luca Păcuraru góllal vezetést szereztek Szakál Csaba tanítványai, a második játékrészben fordított a vendéglátó és két találattal jobbnak bizonyult.

A lefújást követően Szakál Csaba vezetőedző értékelt honlapunknak: 

"Jól kezdtük a mérkőzést. Folyamatosan birtokoltuk a labdát, kevés hibával játszottunk. Az elvesztett labdák utáni visszatámadásaink is sikeresek voltak. A hazaiak támadásai főként a szélen folytak leginkább és csak egyszer tudtak mögénk kerülni az első félidőben. A védelmünk magabiztosan dolgozott a játékfelépítésnél, rendre megtaláltuk a középpályásainkat, akik szintén megfelelő területeken, és jó pozíciókban vették fel a labdát. A félidő legvégén egy mintaszerű támadást építettünk fel egészen a saját kapunktól indítva, és egy oldalváltást követően, a támadó zónába belépve, nagyszerű kulcspassz után remek gólt szereztünk.

A fordulást követően sok helyen változtattunk, rögtön két komoly lehetőséggel nyitottunk, de előnyünket nem tudtuk növelni. Az elkövetkező öt percben sajnos rövidzárlat következett. Előbb egy szélről belőtt labdát követően hibázott nagyot az ellenkező oldali belső és szélső védőnk, majd újra a belső védőnk hozott össze egy büntetőt, ahol egy labdaeladást követően kerülhetett oda a Bákó. Ebben az időszakban közel sem tudtuk produkálni az első félidei játékunkat. Újabb változtatásokat eszközültünk annak érdekében, hogy játékunk feljavuljon.

Nagyon jó iramú, jó ritmusú összecsapáson vagyunk túl, ahol rengeteg egy az egy elleni párharc volt, melyekből rendre jól jöttünk ki. Ma a játékpercek elosztásánál, csakúgy mint az előző összecsapáson, figyelembe vettük az egyenletes terhelést és mindenki legalább 40 percet, vagy egy félidőnyi lehetőséget kapott. Egy pár játékosunktól sokkal összeszedettebb teljesítmény és nagyobb odafigyelés szükséges, mert ezek a kapitális hibák már abszolút nem férnek bele".

Felkészülési mérkőzés
Bákói FC U17 – FK Csíkszereda U17 3–1 (0–1)

Bákó
Az FK gólszerzője: Luca Păcuraru (45.)
Kiállítva: Keszler-Nagy Roland (75.)
FK Csíkszereda I. félidő: Deáky Zsombor – Juhos Gábor, Sas David, Győrfi Attila, Balint Eric - Kulcsár Medárd, Luca Păcuraru, Trombitás Dávid – Tóth-Pál Előd, Endrődi Erik, Keszler-Nagy Roland
FK Csíkszereda II. félidő: Nagy Krisztián – Juhos Gábor, Sas Dávid (Győrfi Attila), Varró Richárd (Lungu Alexandru), Nagy Loránd (Morhan Jonathan) – Luca Păcuraru, Trombitás Dávid, Nagy Botond – Keszler-Nagy Roland, Endrődi Erik, Tóth-Pál Előd (Gáll Péter) Vezetőedző: Szakál Csaba
Hiányzók: Bödő Efraim Zoltán, Jakab Krisztián (liga 2-es csapat edzőtábor, Törökország), Luca Noveli (egyéb elfoglaltság)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza