Felkészülés | Döntetlen a Versec ellen

Felkészülés | Döntetlen a Versec ellen

Újabb felkészülési mérkőzést játszott a Szerbiában edzőtáborozó U17-es elitligás csapatunk. Benkó Tihamér csapata ezúttal a házigazda Verseci OFK ellen léptek pályára és értek el 2–2-es döntetlent.

Pénteken kora délután újra pályára lépett a Dél-bánsági Versecen edzőtáborozó U17-es elitligás csapatunk. Ellenfelünk a szerbiai másodosztályban vitézkedő Verseci OFK korosztályos csapata volt. Gól nélküli első félidőt követően két-két találat esett mindkét oldalon, így a szerdai belgrádi vereség után gólgazdag döntetlennel folytatódott a felkészülési mérkőzések sora.

A lefújás után Benkó Tihamér vezetőedző értékelt:

"A második edzőmeccsen az OFK Versec volt az ellenfelünk. Az itteni csapatokhoz hasonlóan egy nagyon agresszív, kemény, sokat ütköző társaság ellen játszottunk. Az első félidőben nem tudtuk felvenni a játék ritmusát, sokat hibáztunk védekezésben és támadásban is, az ellenfelünknek több nagy lehetősége is volt, de ezek kimaradtak. Ha 3-0 vagy 4-0 oda az első játékrész után sem szólhattunk volna semmit, gyengén futballoztunk.

A félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, cseréltünk párat, a második félidőre jelentősen javult a játékunk, a vezetést is megszereztük. Az ellenfél ugyan fordítani tudott, de mi is tudtunk újabb gólt szerezni. Mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzést, az első félidő alapján a hazaik talán közelebb is álltak hozzá. Dolgoznunk kell rajta hogy ne produkáljunk ennyire ellentétes félidőket, jobbak legyünk a test test elleni párharcokban, mert az előző meccshez hasonlóan ez ma is nehézséget okozott nekünk".

Verseci OFK (szerbiai) – FK Csíkszereda U17 2–2 (0–0)
Versec
Az FK gólszerzői: Ilie Mihai, Jakab Krisztián
FK Csíkszereda U17: Csíki Szabolcs – Ureche Alexandru, Leczki Norbert, Kárándi Botond, Bödő-Efraim Zoltán (Marosi Krisztián, 46.), Gábor Tihamér, Iordache Luca (Zelenák Dávid, 60.), Balogh Szilárd (Demeter István Hunor, 75.), Török-Láday Hunor (Ilie Mihai, 46.), Lázár Magor (Jakab Krisztián, 46.), László Norbert (Ilie Luca, 46.)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza