Felkészülés | Kolozsváron gyakoroltak a lányok

Felkészülés | Kolozsváron gyakoroltak a lányok

A felnőtt- és ifjúsági válogatott játékosokkal teletűzdelt Kolozsvári U Olimpia ellen játszotta második idei edzőmérkőzését Liga 1-es felnőtt női csapatunk. A lányok becsülettel helyt álltak a bajnoki cím legfőbb várományosa ellen, ám felülkerekedtek a kincses városiak.

A Marosvásárhelyen lejátszott Szamosújvári Olimpia elleni edzőmeccs után ismét utaztak Albu László tanítványai. Nyéki Annáék szombaton, Kolozsváron szerepeltek az U Olimpia ellen. A találkozó jó alkalmat szolgáltatott az előző héten gyakoroltak meccshelyzetben való kipróbálására.

Bár az eredmény számunkra nem kedvezően alakult, a mutatott játékkal nem volt elégedetlen Albu László vezetőedző. Mint a szakember elmondta, elsősorban a védekezést gyakorolták, hiszen a találkozó nagyrészt a hazaiak fölényével telt. A lányok becsülettel meg is oldották a feladatot, a kapott gólok többsége egyéni hibák után, rossz passzokból, labdavesztésekből születtek.

Kolozsvári U Olimpia – FK Csíkszereda 5–0 (3–0)
Kolozsvár
FK Csíkszereda: Salamon Szidónia (Tankó Réka, 30., Balog Boglárka, 60.) –Szentes Szabina, Berkeczi Emőke (Horváth Luca, 30., Péter Kinga, 65.), Bartalis Barbara, Szőke Eszter – Nyéki Anna, Antal Anita (Péter Alexandra, 80.), Mezőssy Melánia (Kristó Laura, a szünetben) – Balázs Eszter, Györgyicze Réka (Részeg Beáta, 70.), Fülöp Boglárka (Bodor Anita, 80.)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza