Felkészülés | Küzdelmes döntetlent játszott felnőtt női csapatunk a Temesvárral

Magyarországi edzőtábora előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta felnőtt, női együttesünk Temesváron, szombaton.

Felkészülés | Küzdelmes döntetlent játszott felnőtt női csapatunk a Temesvárral

Magyarországi edzőtábora előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta felnőtt, női együttesünk Temesváron, szombaton.

A találkozót Kollár Péter vezetőedző értékelte honlapunknak:

"A mérkőzés eleje nehézkes volt, viszont utána mar végig dominaltunk a mérkőzésen és szép támadásokat vezettünk. Volt ritmusa a csapatnak és egyénileg is kombinatívan játszottunk és a letámadásunk üteme, agresszivitása extra volt. Az első félidőben szabadrúgásból megszereztük a vezetést, de akadtak bőven helyzeteink, főleg a szélsőink voltak nagyon aktívak.

A második félidőben is folytatódott jó játékunk, a cserejátékosok is felvették a ritmust. Szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél, de rövidesen egy oldalról beadott labdát sikerült befejelni és újra nálunk volt az előny. Sok lehetőségünk volt lezárni a mérkőzést, de kimaradtak a helyzetek. A meccs hajrájában kiegyenlített az ellenfél egy szöglet után, de nem vagyok elégedetlen, nagyon kombinativan és szépen játszottunk és kellően agresszívak voltunk. Gratulálok minden jatekosunknak!"

Felkészülési mérkőzés
Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda 2–2 (0–1)
Temesvár
Gólszerzők:
Teo Meluța (60.), Andreea Șepețan (76.), ill. Heczeg Andrea (33.), Magyarics Zoé (65.)
FK Csíkszereda: Böröcz Bettina (Balog Boglárka, 46., Tankó Réka, 79.) – Szőke Eszter (Péter Kinga, 79.), Bartalis Barbara (Balázs Eszter, 46.), Haraszti Fanni, Albu Erika (Szentes Szabina, 46.), Antal Anita (Györgyicze Réka, 64.), Nyéki Anna (Orbán Aranka, 46.), Herczeg Andrea (Abos Bianka, 64.), Magyarics Zoé (Péter Alexandra, 79.), Tóbik Melánia (Fülöp Boglárka, 46.), Mitri Rita (Balázs Csilla, 79.) Vezetőedző: Kollár Péter

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza