Felkészülés | Magyarországi edzőtáborba indult felnőtt női csapatunk

Pénteken útnak indult felnőtt, női szuperligás együttesünk. Kollár Péter csapata február 10 és 18 között bő egy hétig fog edzőtáborozni a magyarországi Csákváron.

Felkészülés | Magyarországi edzőtáborba indult felnőtt női csapatunk

Pénteken útnak indult felnőtt, női szuperligás együttesünk. Kollár Péter csapata február 10 és 18 között bő egy hétig fog edzőtáborozni a magyarországi Csákváron. Antal Anitáék útközben összemérik erejüket a Temesvári Politehnicával, míg az anyaországban további két edzőmeccs vár rájuk.

A péntek délelőtti edzést követően útra kelt felnőtt, női együttesünk. A lányok először Temesvárra utaznak, ahol szombaton délben felkészülési mérkőzést játszanak a helyi Politehnicával. A tervek szerint szombaton estére érkezik meg a csapat Csákvárra, ahol február 18-áig készülnek majd a tavaszi bajnoki folytatásra. A tervek szerint vasárnaptól napi két edzés, valamint két gyakorlómeccs is szerepel a programban. 

Kollár Péter tanítványai két edzőmeccset játszottak eddig a téli felkészülés alatt. Előbb Marosvásárhelyen csaptak össze a Kolozsvári U Olimpiával és gólgazdag találkozón egygólos győzelmet arattak, majd a Konstancai Farul csapatával mérkőztek meg Tatrangon.A női Szuperliga alapszakaszából egy forduló van hátra, a kiírás szerint március 3-án 11 órától lépnek pályára a csapatok. Mitri Ritáék Besztercére látogatnak és a Gloria ellen igyekeznek majd bebiztosítani a felsőházi rájátszást biztosító negyedik helyezést. Ehhez mindössze egyetlen pontra van szükség, ám győzelem esetén a második alapszakasz-hely is elérhető. 

A további edzőmeccsek programja
02.10. szombat, 12.00 óra Temesvári Politehnica – FK Csíkszereda (Temesvár)
02.14. szerda, 18.00 óra Komáromi FC – FK Csíkszereda (Csákvár)
02.17. szombat, 15.00 óra Szekszárdi UFC Women's Football – FK Csíkszereda (Szekszárd)

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza