Felkészülés | Tanulságos edzőmeccs a Partizan fiataljaival

Az OFK Versec U17-esei elleni edzőmeccs után Belgrádban volt jelenése Szerbiában edzőtáborozó U16-os gárdánknak.

Felkészülés | Tanulságos edzőmeccs a Partizan fiataljaival

Az OFK Versec U17-esei elleni edzőmeccs után Belgrádban volt jelenése Szerbiában edzőtáborozó U16-os gárdánknak. Szász Ferenc tanítványai tanulságos mérkőzést játszottak a Partizán Belgrád fiataljai ellen, majd a napot a fekete-fehérek ősi riválisa, a Zrvena zvezda stadionjában tett látogatással zárták.

A találkozó után Szász Ferenc vezetőedző értékelt honlapunknak:

"Egy olyan csapat ellen játszottunk, illetve próbáltunk meg játszani, akik egy teljesen más kategória. Ami számomra bosszantó, az a mentális különbség a két csapat játékosai között. Mindent sokkal gyorsabban reagáltak le és mindezt alázatosan, gyorsan sok futással tették. Újra csak azt mondom, ebben kellene nagyon sokat fejlődni a játékosainknak, bár ez vagy megvan a játékosainkban vagy sem.

Az kevés ha én akarom, hogy labdarúgó legyen, de sok játékosban csupán a vágyakozás van meg ez iránt és a munka nem igazán. Ma találkoztunk olyan játékosokkal, akik alap képességekben nem jobbak mint mi, de mindezt sebességben és rettentően alázatosan mutatták meg nekünk. Holnap is egy hasonló képességű jó csapat ellen mutathatjuk meg, tudunk e változtatni mindezen vagy maradunk ugyanott, ahol eddig. Én mindenképpen bízom a játékosainkban".

Felkészülési mérkőzés
Partizan Beograd – FK Csikszereda 4–0 (3–0)

FK Csíkszereda U16: Antonucci Michele – Kozma Krisztián, Halász Balazs, Papp György, Bekő Kristóf, Erdei Ramon – Petran Norbert, Nyitra Szabolcs, Szép Dávid, Gál Áron, Kárándi Roland
A 65.perctől: Forgács Csaba – Iosif Cristian, Kertész Márk, Papp György, Kovács Dávid, Erdei Ramon, Mózes Ádám, Brugger Dániel, Dandé Erik, Gál Áron, Kárándi Roland Vezetőedző: Szász Ferenc

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza