Ifjúsági Liga, Elitliga | Hazai pályán a fiatalok

Kivétel nélkül hazai pályán szerepelnek utánpótlás fiúcsapataink az előttünk álló hétvégén.

Ifjúsági Liga, Elitliga | Hazai pályán a fiatalok

Kivétel nélkül hazai pályán szerepelnek utánpótlás fiúcsapataink az előttünk álló hétvégén, lesz miből válogatni azoknak, akik a válogatott szünetben is kisétálnának a pályákra.

U14

Hazai közönség előtt is bemutatkozik legfiatalabb elitligás együttesünk. Fazakas Tibor együttese idegenben, Jászvásáron győzelemmel indított a pontvadászatban. A sorsolás érdekessége, hogy a szombati játéknapon újra jászvásári együttessel mérik össze erejüket fiataljaink, ezúttal az észak-moldvai város  sportiskolásai (LPS Iaşi) látogatnak Csíkszeredába. Az LPS otthon kapott ki az első fordulóban a Bákói FC-től. A találkozó szombaton, 10 órakor kezdődik a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályán.

U15

Ubrankovics Zoltán legénysége már az ötödik fordulónak fut neki a hétvégén. A csapat a múlt hétvégén, Jászvásáron elvesztette veretlenségét, és jelenleg hét ponttal az ötödik helyen áll a bajnoki táblázaton. Szombati ellenfele, a Bukaresti Dinamo az előző játéknapon 7–1-re gázolta le a Bodzavásári Gloriát. Hat pontjuk jelenleg a hetedik helyezéshez elég. A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik a Sportparkban.

U16

Szintén Jászvásáron veszítette el "ártatlanságát", azaz veretlenségét U16-os gárdánk. Szász Ferenc tanítványai hét pontot szorgoskodtak össze az eddigi négy játéknapon, amivel az ötödik helyet foglalják el a tabellán. A Buaresti Dinamo fiataljai nyeretlenül érkeznek Csíkszeredába, erejükből mindössze két döntetlenre futotta eddig. Nem csoda, hogy a "vörös kutyák" (ifjúsági fociról lévén szó, inkább "kutyakölykök") csupán a négyszer kapituláló Galaci Oțelul csapatát tudhatják maguk mögött a táblázaton. A találkozó szombaton 12 órakor kezdődik a Sportparkban.

U17

Két nagy gólkülönbségű győzelem után két szoros vereséget szenvedett U17-es együttesünk. Szakál Csaba fiai két idegenben megvívott találkozót követően térhetnek vissza újra hazai gyepre. Ellenfelük az egy ponttal szerénykedő Nagyváradi Sportiskola csapata lesz. A bihariak egyetlen pontjukat (és góljukat is) a velük társbérletben sereghajtó Temesvári Sportiskola fiataljai ellen szerezték. Nem tűnik merésznek a kijelentés, hogy ez bizony a kötelező győzelem kategória csapatunk számára. A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik a Sportparkban.

U18

Veretlenül, két győzelem mellett, két döntetlennel a harmadik helyen áll a táblázaton ifjúsági ligás együttesünk. Demény Norbert tanítványai az előző játéknapon Kolozsvárról hozták el a három pontot. Hétvégi ellenfelük a két győzelemmel és lét vereséggel álló Nagyváradi Sportiskola lesz, akik az elmúlt hétvégén otthon tartották a három bajnoki pontot az Aradi UTA ellen. A találkozó vasárnap 12 órakor kezdődik a Sportparkban.

Minden csapatunk mérkőzésére szeretettel várjuk kedves Szurkolóinkat! Harcoljuk ki együtt a győzelmet. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza