Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Két bajnoki fordulót követően két győzelemmel, kapott gól nélkül áll U15-ös elitligás csapatunk az új szezonban. A Bukaresti Steaua fölötti, idegenbeli győzelmet Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte honlapunknak.

Kispad | Elitliga U15 | Ubrankovics Zoltán

Remekül kezdte és nem kevésbé nagyszerűen folytatta szereplését U15-ös csapatunk az Elitligában. A fiúk az első fordulóban aratott nagyarányú győzelem után a Bukaresti Steaua otthonából is elhozták a három pontot. Kispad rovatunkban Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelt.

"Mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést. Labdaszerzésünk támadó térfélen alul, védekező térfélen túlbiztosított volt Az ellenfél elhelyezkedéséhez képest így mindig késtünk a labdát felvevő játékosról. Ebből fakadóan könnyen tudtak támadást építeni a bukaresti játékosok, mert időt adtunk nekik arra hogy birtokba tudják venni a labdát. Ennek ellenére, egy látszólag elveszett labdára való letámadással szerzett labdával, egy oldalváltásból szélső hátvéd támadásba való belépésével, labda beadásával, fejjel szerzett góllal sikerült előnybe kerülnünk.

A rúgott gól után magunkra húztuk az ellenfelünket és labdaszerzés után gyors átmenetekkel próbáltunk támadást vezetni, az ellenfél kapuját veszélyeztetni. A védekezésünk hiányosságai miatt helyzetek teremtődtek a kapunk előtt, sőt még egy tizenegyest is kiharcoltak, de szerencsére a bal kapufa mellé rúgták, így kiegyenlíteni nem tudtak.

FKCS

A szünetben átszerveztük a védekezésünket ami a második félidőben stabilitást jelentett, és igazán helyzetek a kapunk előtt csak akkor adottak, amikor figyelmetlenek voltunk, vagy nem eléggé határozottak. A játékot jobban uraltuk, a támadójátékunkban a fáradtság okozta technikai hibák miatt nem mindig sikerült tökéletes végjáték de kapura már veszélyesebbek voltunk mint az első félidőben. Egy elcsent labdából Máté Apor egy az egyben állt a kapussal szemben, de nem sikerült ellőni mellette. Pár perccel utána 25 méterről kirúgta a bal felső sarkot és gyönyörű góllal örvendeztette meg a szépszámú csíkszeredai szurkoló szülőket.

A cserék lendületet adtak, a bejövő Catrinoi Sebastian egy keresztlabda után egy az egyben állt a kapussal szemben, és mellette elgurítva háromra növelte a góljaink számát. Még adódott egy óriási helyzet szintén előtte, amikor bal oldalról befelé hozva kényszerítőzött Marian Roberttel és szemben a kapuval a jobb kapufa mellé gurított. A játék kontrollálása és a nagyobb gólhelyzetek alapján megérdemelten hoztuk el a három pontot Bukarestből. A következő hét keddjére tolódott a Botoșani elleni mérkőzés, ahol, a két forduló alapján, egy nagyon erős csapat ellen fogunk játszani. Bár sikeresek voltunk az első két fordulóban, de van mit javítanunk a játékunkon, hogy a rövid távú és hosszú távú céljainkat elérjük. Ezen dolgoztunk a fiúkkal és ezen is fogunk tevékenykedni a következő mérkőzésig, hogy folytatni tudjuk jó sorozatunkat".

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza