Kispad Ifiliga | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 3–1

Kispad Ifiliga | Ubrankovics Zoltán | FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 3–1

Folytatta jó bajnoki sorozatát Ifjúsági Ligában szereplő csapatunk és a szerdai előrehozott mérkőzésen magabiztosan győzte le a Brassói Kids Tâmpa gárdáját.

Ubrankovics Zoltán vezetőedző értékelte a mérkőzésen látottakat.

„Tudtuk, hogy csalóka az ellenfelünknek a bajnokságban elfoglalt pozíciója, hisz nagyon sok játékos fent játszik náluk a harmadik ligában, de most, hogy hét közben került sor a mérkőzésre, sok játékos visszajátszott. Ennek megfelelően készültünk a mérkőzésre.

Az első félidőben megpróbáltuk felépíteni a játékot, de sok technikai és helyezkedési hiba jellemezte a játékunkat. A labda felvevői pozíció nem megfelelő volt, ezért nem tudod annyira folyamatos lenni a játékunk, mint az előző mérkőzéseken volt. Az ellenfelünk megszerzett labdából megpróbált gyors kontrákat építeni, támadást vezetni. Egy ilyen szituációból két védőnk között beindították az induló játékost és az általa bepasszolt labdát értékesíteni tudták a 13. percben.

Hamar egalizáltuk az eredményt, amikor a 17 percben egy tudatos területkiürítés és odavaló befutás által a két Botond, Nagy és Sebestyén játszott össze, az utóbbi a védők között ki tudott lépni és a kapus mellett értékesítette a ziccert. A 39. percben ismételten Sebestyén Botond villant és előnnyel tudtunk a szünetben levonulni” – mondta el az első játékrészről a szakember.

A második félidőben már nem sikerült annyi labdát szereznünk az ellenfelünk térfelén, illetve a középső zónába labdabirtokláskor többször az ékeinket akartuk indítani, nem pedig építeni a játékot, így keveset birtokoltuk a labdát emiatt mezőnyfölényben kerültek. Körbelőtték a kapunkat, többször nem sokkal kerülte el a lövés azt. Az utolsó 10 percben Bíró Tamás beállásával hatékonyabbá vált a támadójátékunk. Ennek köszönhetően a 88. percben Péter Zsombi jobboldali beadását átlépve Fazekas Henrik értékesítette középről a helyzetet és ezzel sikerült lezárni a mérkőzést. Az előző mérkőzésekhez képest ez nem a fej, hanem a szív diadala volt” – összegzett Ubrankovics Zoltán.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza