Kispad U17 | Benkó Tihamér | FK Csíkszereda – Brassói Kids Tâmpa 3–0Háromgólos győzelmet aratott előrehozott, szerdai bajnoki mérkőzésén az U17-es Elitligában vitézkedő csapatunk.

A fiúk ezzel a diadallal egy fordulóval az alapszakasz vége előtt magabiztosan őrzik dobogós helyezésüket a táblázaton. A három FK-gólt hozó meccset Benkó Tihamér vezetőedző értékelte.

Az első perctől kezdve próbáltuk irányítani a játékot, már az ellenfél térfelén labdát szerezni, illetve a széleken mögéjük kerülni. Egy ilyen labdaszerzés után, egy jó beadást követően gyorsan vezetést szereztünk. Nem mindig működött jól a labdaszerzésünk magasan, az ellenfél jól kihozta párszor a labdát, de hátul stabilak voltunk, nem jutottak el a brassóiak igazi helyzetig. Egy újabb labdaszerzés után kiharcoltunk egy büntetőt, amivel növeltük az előnyünket.

A második félidőre sem változott a játék képe, voltak lehetőségeink, és egy pontrúgás utáni fejes góllal lezártuk a meccset. Voltak hibák a játékunkban, lesz még mit javítanunk, viszont egységes, szervezett csapatjátékot mutattunk” – összegzett a szakember.

Ennek köszönhetően megszereztük itthon a győzelmet és a rendkívül fontos három pontot, amivel nagyon nagy lépést tettünk a felsőházi rájátszásba kerülésért. Gratulálok a srácoknak, a munka már holnap folytatódik tovább” – tekintett előre vezetőedzőnk.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza