Liga 2 | Hazai pályán zárjuk a play-offot

A bodzavásári Gloria elleni hazai találkozóval zárjuk a felsőházi rájátszás találkozóinak sorát szombaton délben. A tét a play-off ötödik helyezése.

Liga 2 | Hazai pályán zárjuk a play-offot

A bodzavásári Gloria elleni hazai találkozóval zárjuk a felsőházi rájátszás találkozóinak sorát szombaton délben. A tét a play-off ötödik helyezése.

Nem úgy sikerültek az utóbbi play-off mérkőzések liga 2-es csapatunk számára, ahogyan a stáb és a csapat eltervezte. Az utóbbi öt fordulóban mindössze egyetlen pont került a csapat neve mellé, miközben az utolsó három találkozót elveszítettük. A legutóbbi játéknapon kiderült, hogy az egyenes ági feljutásról le kell mondanunk, így a szuperligás tagságért vívott osztályozó párharcokra készülhetnek Kelemen Dávidék.

Az élvonal alsóházának jelenlegi állása szerint az FC Voluntari csapatával játszanánk oda-vissza párharcot az első osztályért, ám a Szuperligában még egy forduló hátra van, míg a szombati eredményektől függően mi is elkerülhetünk még a csoport hatodik helyéről. Ez utóbbihoz a mi győzelmünk mellett a Mioveni pontvesztésére is szükség lesz.

A Bodzavásárral a szezon során nem találkoztunk még hazai pályán, az alapszakaszban és a play-off első körében is mi utaztunk. A két mérkőzésen ellentétes eredmények születtek. Míg az őszi zárófordulóban sima, kétgólos győzelmet arattunk a Gloria stadionjában, addig a rájátszásban egy találattal ők bizonyultak jobbnak. A Gloria a hétközi fordulóban csatlakozott a Sloboziához, azaz ősztől mindkét csapat az első osztályban szerepelhet majd. Ehhez nekünk sikerrel kell vennünk majd az osztályozós párharcunkat.

A találkozó szombaton 12.00 órakor kezdődik az FK Csíkszereda stadionjában. Jegyek kaphatók a bilete.ro oldalon, valamint a helyszínen egy órával a kezdés előtt. Továbbra is érvényes családi kedvezményünk, minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében. Kapunyitás: 11.00 órakor.

A 10. forduló további mérkőzései
2024. május 11., 12.00 óra
CS Mioveni – Vajdahunyadi Corvinul
Unirea Slobozia – Sellenberki SC

A felsőház állása

 

Csapat

M.

Gy.

D.

V.

Gól

GK.

Pont

1.

Unirea Slobozia

9

6

1

2

9–6

 +3

59 pont

2.

Vajdahunyadi Corvinul

9

4

3

2

13–8

 +5

52

3.

Sellenberki SC

9

1

5

3

8–12

 -4

50

4.

Bodzavásári Gloria

9

3

5

1

11–7

 +4

48

5.

CS Mioveni

9

1

4

4

7–10

 -3

40

6.

FK Csíkszereda 

9

2

2

5

9–14

 -5

40

 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza