Liga 2 | Két játékos érkezett

Liga 2 | Két játékos érkezett

Újabb két játékossal bővült a Liga 2-ben vitézkedő felnőtt férficsapatunk kerete. A Mioveni-től érkező Veres Szilárd ismerős lehet a csíki fociszurkolóknak, a középpályás 2018 és 2020 között már szerepelt együttesünkben. A másik új igazolásunk Pîrvulescu Paul Ovidiu hátvéd- és szélső poszton is bevethető és háromszoros román bajnoknak mondhatja magát a Bukaresti Steaua színeiben.

Két játékossal sikerült megegyeznie klubunk vezetőségének kedden, mindketten munkába is álltak Dican Ferenc vezetőedző irányításával. Veres Szilárd régi ismerősként tér vissza Csíkszeredába. A kolozsvári születésű játékos 9 éves korától játszott a helyi CFR különböző korosztályos csapataiban, majd a 2013/2014-es bajnoki szezon utolsó fordulójában mutatkozott be az élvonalban.

A magyar középpályás több játéklehetőség reményében előbb fél évre kölcsönbe Gyirmótra távozott. Ezt követően érkezett klubunkhoz 2018-ban, és a legutóbb itt töltött, 2019/2020-as szezonjában 19 mérkőzésen egy gól fűződik a nevéhez. Klubunktól Mioveni-be távozott, ahol 27 élvonalbeli találkozón lépett pályára, a most futó bajnoki idényben három alkalommal kapott lehetőséget a Superligában.

Pîrvulescu Paul Ovidiu Medgyesen született és vált élvonalbeli futballistává. Legnagyobb sikereit a Bukaresti Steaua színeiben érte el. A balhátvédként és balszélsőként is bevethető labdarúgó 2011 és 2015 között szolgálta a fővárosi klubot, amellyel háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, egyszer-egyszer pedig a Ligakupát és a Szuperkupát is magasba emelhette. A rutinos játékos megfordult Ausztriában és Lengyelországban is, legutóbbi a Kolozsvári Universitatea alkalmazásában állt, ahol az őszi szezonban négy alkalommal lépett pályára az élvonalban.

Mindkét játékos 1+1 évre kötelezte el magát a piros-fekete színek mellett. Isten hozott, fiúk! Sok sikert kívánunk klubunk színeiben!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza