Liga 2 | Köszönjük, srácok!

Távozott liga 2-es együttesünk három játékosa, Apro Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik. Köszönjük, srácok, mindazt, amit az FK Csíkszereda csapatáért tettetek!

Liga 2 | Köszönjük, srácok!

Távozott liga 2-es együttesünk három játékosa, Apro Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik. Köszönjük, srácok, mindazt, amit az FK Csíkszereda csapatáért tettetek!

A Sepsi OSK csapatához igazoló Gyenge Szilárd után újabb változások történtek liga 2-es együttesünk játékos-keretében. A nyári szünetben távozott Apro Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik.

Apro Claudiu 2020. júliusában csatlakozott csapatunkhoz. A Temesvári Ripensia együttesétől érkezett védő összesen csaknem száz mérkőzésen lépett pályára piros-fekete mezben. A bajnokságban 90 alkalommal játszott az FK-ban, a kupában további három szereplést húzhattunk be a neve mellé. A bajnokikon védő létére öt alkalommal is eredményes tudott lenni.

Nistor Ákos egyéves kölcsönadási szerződés révén érkezett együttesünkhöz az elmúlt nyáron a Sepsi OSK csapatától. Ákos hamar beilleszkedett Ilyés Róbert csapatába és lelkes játékával belopta magát a szurkolók szívébe. Sajnos márciusban elszenvedett súlyos térdsérülése megakadályozta abban, hogy a felsőházi rájátszás lényegi részében is bizonyíthassa tehetségét. A sors fintora, hogy éppen a nevelőegyesülete elleni felkészülési találkozón sérült meg. A fiatal középpályás tizenkétszer szerepelt FK-mezben bajnoki mérkőzésen és egy alkalommal írhattuk fel nevét a gólszerzők közé.

Dezamits Dominik szintén az előző szezon kezdete előtt érkezett Csíkszeredába. A 20 éves védőjátékost sérülés akadályozta abban, hogy igazán megmutathassa tudását. Felkészülési mérkőzések mellett, a Liga 2-ben egy alkalommal tudott pályára lépni.

Mindhárom játékosnak köszönjük az FK Csíkszeredáért tett szolgálatait és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

Farkas Endre

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza