Liga 3 | Búcsúzik a hazai pályától farmcsapatunk

Liga 3 | Búcsúzik a hazai pályától farmcsapatunk

Utolsó hazai találkozóján lép pályára ezen a hétvégén a 2022/2023-as szezonban liga 3-as farmcsapatunk. Demény Norbert legénysége szombaton délután a Rapid Brodoc együttesét fogadja a Sportparkban.

Búcsúzik a hazai közönségtől liga 3-as farmcsapatunk. A fiúk szombaton 18 órától a Rapid Brodoc ellen köszönnek el a hazai pályától. Demény Norbert tanítványai már matematikailag sem mozdulhatnak el az alsóházi rájátszás utolsó helyéről, így a cél csak az lehet, hogy sikerrel örvendeztessék meg kitartó közönségüket.

Szombati ellenfelünkkel eddig három alkalommal találkoztunk a bajnokságban. Az alapszakaszban idegenben és itthon is 2–0-ra veszítettünk, míg a play-outban, az "odavágón" 3–1 lett, ismét oda. Van tehát miért visszavágnunk a Vaslui megyeieknek, akik a negyedik helyet foglalják el az alsóházi tabellán.

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Sportparkban. A mérkőzést az FK Csíkszereda hivatalos Youtube-csatonáján közvetítjük Ráduly Róbert Kálmán magyar nyelvű kommentárjával. Várjuk kedves Szurkolóinkat a lelátóra, vagy a képernyők elé, szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza