Liga 3 | Megtörni a rossz sorozatot

Liga 3 | Megtörni a rossz sorozatot

A Dante Botoșani vendégeként lép pályára szombaton Liga 3-as csapatunk. A fiatalok hat vesztes találkozó után szerezhetnek pontot.

Rossz bajnoki sorozatának lezárása reményében lép pályára szombaton Liga 3-as csapatunk. Demény Norbert együttese hat vesztes találkozót követően szerezhet újra pontot. Ez a bajnokság téli leállása előtt minden bizonnyal rendkívül jót tenne a csapat moráljának, hiszen nem könnyű fordulóról-fordulóra pályára lépni a sorozatos kudarcok közepette.

A csapat játékát, az akaratot, a küzdőszellemet - mint Demény Norbert vezetőedző több alkalommal is kihangsúlyozta - a legtöbb mérkőzésen nem érhette panasz. A fiatalok mindent megtettek a pályán a minél jobb eredmények eléréséért, ám a legnagyobb gólhelyzetek is kimaradtak, sőt, még 11-esből sem tudtunk betalálni. Gólt legutóbb október 8-án szereztünk, pontot október 14-én.

Visszavághatunk

Ellenfelünk hét győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel a táblázat negyedik helyét foglalja el. Novemberben egy-egy győzelem, döntetlen és vereség áll a moldvaiak neve mellett, akik pályaválasztóként csupán egyszer kaptak ki az ősszel. A piros-fehérek még a harmadik fordulóban, a Suceava-i Foresta elleni hazain maradtak pont nélkül.

Egymás ellen a 6. játéknapon léptünk pályára az odavágók során. Akkor kétgólos vereség lett a vége, ám a találkozó közvetlenül megelőzte isztambuli UEFA Youth League-fellépésünket, így leginkább az arra való közvetlen felkészülést szolgálta. A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik a bucecea-i sportbázison. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza