Női Elitliga U15 | Gólzáporos győzelmet arattak a lányok

Női Elitliga U15 | Gólzáporos győzelmet arattak a lányok

Kereken egy tucat gólt szereztek második mérkőzésükön U15-ös Elitligás lányaink. Portik Helga és Szőcs Renáta csapata kétséget nem hagyott afelől, hogy jó úton halad.

Újabb hazai mérkőzés várt az U15-ös Elitligában szereplő FK-s lányokra. Az elmúlt heti fölényes diadalt követően ismét sok gólt szerezve húzták be a három pontot. Erös Teodora egymaga öt gólt vállalt a sikerből, Lőrincz Kitti és Fülöp Boglárka triplázott.

A találkozót Portik Helga vezetőedző értékelte a lefújást követően:

„Magabiztosan kezdtük a mérkőzést, egyből letámadtuk az ellenfelet, hamar labdát szereztünk és sikerült is gólt rúgjunk. Ezzel a lendülettel haladtunk tovább, majd továbbra is sikerült a helyzeteinket gólra váltani.

A csapat nagyon egységes, segítenek egymásnak, s ha kell, akkor egyénileg is vállalkoznak. Nagy az összhang a csapaton belül és ez a pályán is meglátszik. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ilyen céltudatosak, így harcolnak, hogy nyerjünk. Ma örülünk, de jövő héttől folytatjuk tovább a munkát és koncentrálunk a következő mérkőzésre” – összegzett a szakvezető.

Női Elitiga U15, 1. csoport, 2. forduló
FK Csíkszereda – Sepsi OSK 12–0 (7–0)
Csíkszereda, műfű (Erőss Zsolt Aréna)
Vezette: Deák Ferenc (Csíkszereda)
Gólszerzők: Tănase Dorina (3.), Lőrincz Kitti (6., 43. és 67.), Erös Teodora (9., 16., 19., 25. és 37.), Fülöp Boglárka (11., 36. és 59.)
FK Csíkszereda: Trinfuj Boglárka – Bănceanu Emese, Daradics Boglárka, Hunyadi Brigitta, Sandu Andrea-Cristina, Benedek Kincső (Zănoaga Alexia, 48.), Erös Teodora (Páll Vanda, 48.), Lőrincz Kitti, Fülöp Boglárka, Tănase Dorina (Váncsa Szende, 62.), Cseke Melánia (Gábor Boglárka, 48.) Vezetőedző: Portik Helga

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza