Női Liga 1 | Temesvárra utazunk

Női Liga 1 | Temesvárra utazunk

Szombaton folytatja szereplését a női első osztály felsőházi rájátszásában az alapszakasz negyedik helyén végzett csapatunk. Albu László tanítványainak nem lesz könnyű dolga, a listavezető Temesvári Politehnica otthonában lépnek pályára.

A múlt hétvégi, sikeresen megvívott kupa-párharcot követően a bajnokságban vár újabb feladat felnőtt női csapatunkra. Ezúttal sem lesz könnyű dolguk Antal Anitáéknak, a Kolozsvár elleni mérkőzés után, a bajnokság másik kiemelkedő csapata, a Temesvári Politehnica vár a lányokra.

Ellenfelünk küzdelmes győzelemmel kezdte a felsőházi rájátszást, a télen alaposan megerősödött Bukaresti Carmen otthonában csupán egyetlen találat döntött a korábbi találkozóit javarészt nagy fölénnyel nyerő bánságiak javára. A lila-fehérek így megőrizték a bajnokságban hibátlan mérlegüket. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a Kolozsvári U Olimpia elleni mérkőzést a pályán elveszítették, azonban a zöld asztal mellett 3–0-val a javukra írták.

Ősszel ők voltak a jobbak

Az FK-s lányok a papírformának megfelelően kikaptak a play-off első mérkőzésén, Kolozsváron. Reálisan szemlélve az esélyeinket, pontszerzésben a harmadik fordulóban, a Vasas Femina ellen reménykedhetünk. Addig pedig lehetőség nyílik a játék csiszolására, a hibák kijavítására. Persze, a bravúr lehetősége minden meccsben ott van, így bizonyára nem lépünk feltartott kézzel pályára Temesváron.

A két csapat alapszakasz-beli találkozóján, a csíkszeredai stadionban hét góllal bizonyult jobbnak az Albon Daniel Mirel által felkészített együttes. A mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik a temesvári Știința stadionban és élőben követhető lesz a frf.tv oldalon. Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza