Női Liga 1 | Visszatérni a győzelem útjára

A Konstancai Farul ellen lép pályára vasárnap, kora délután női, szuperligás együttesünk. Kollár Péter lányai négy, döntetlennel véget ért bajnoki után térhetnek vissza a győzelem útjára.

Női Liga 1 | Visszatérni a győzelem útjára

A Konstancai Farul ellen lép pályára vasárnap, kora délután női, szuperligás együttesünk. Kollár Péter lányai négy, döntetlennel véget ért bajnoki után térhetnek vissza a győzelem útjára.

Egymást követően négyszer is pontosztozkodással zárult felnőtt, női csapatunk bajnoki mérkőzése a Szuperliga alapszakaszában. A győzelmek elmaradása miatt lépéshátrányba kerültünk a felsőházi rájátszásért vívott küzdelemben, jelenleg az ötödik helyet foglaljuk el a táblázaton. Négy forduló áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy kivívjuk a play-offot, azaz felkapaszkodjunk az első négy hely valamelyikére. A küldetés nem könnyű, ám nem is lehetetlen. Első lépésként a Konstancai Farul elleni, hazai találkozón kell bezsebelnünk a három pontot, jelen helyzetünkben más eredménnyel aligha lehetnénk elégedettek.

Az újonc tengerpartiak bebizonyították, hogy nem véletlenül nyerték meg magabiztosan a másodosztály küzdelmeit. A bajnokságban eddig hat győzelem és egy döntetlen mellett háromszor szenvedtek vereséget. Megszerzett 19 pontjukkal a második helyezéshez elegendő jelenleg, három egységgel járnak tehát előttünk. A kék-fehérek +17-es gólkülönbsége is megsüvegelendő. Igaz, hogy 24 szerzett találatuk csupán kettővel több, mint a mi lányainknak, ám védelmük összesen hét alkalommal kapitulált, míg mi 15 gólt engedélyeztünk ellenfeleinknek.

A negyedik fordulóban már összecsaptak a felek, akkor Ovidiuban kétgólos Farul-siker született. Ha ennél nagyobb különbséggel sikerül győzni vasárnap, akkor mindenképpen megelőzzük látogatóinkat, de bármilyen különbségű sikerrel közelebb kerülhetünk célunkhoz, a felsőházi rájátszáshoz. Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy ebben az idényben is a dobogós helyekért harcolhassunk és akár az előző szezon negyedik helyezését is túlszárnyaljuk.

A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik az FK stadionjában. Várjuk kedves szurkolóinkat, harcoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza