Női országos bajnokság U17 | Hibátlanul zártuk az őszi idényt

Nagyarányú idegenbeli győzelemmel zárta az őszi szezont U17-es női együttesünk Szatmárnémetiben.

Női országos bajnokság U17 | Hibátlanul zártuk az őszi idényt

Nagyarányú idegenbeli győzelemmel zárta az őszi szezont U17-es női együttesünk Szatmárnémetiben. A lányok már a szünetre négygólos különbséget dolgoztak ki az Olimpia ellen, amit a második játékrészben még öt találattal fejeltek meg.

Ködös, barátságtalan időben lépett pályára U17-es női csapatunk a bajnokság őszi idényének utolsó fordulójában pénteken Szatmárnémetiben, a Dinamo sportközpont műfüves pályáján. A lányok a hazai gólzáporos győzelem után idegenben is magabiztos diadalt arattak, így megőrizték hibátlan őszi mérlegüket és a csoport éléről várhatják a tavaszi folytatást. A mérkőzés érdekessége, hogy Fülöp Boglárka, a Nagykárolyi Daliana elleni idegenbeli összecsapás után ismét kapusfelszerelést húzott.

A lefújás után Berkeczi Emőke vezetőedző értékelt honlapunknak.

"Győzelemmel járt le a szezon utolsó meccse. Köszönettel tartozom a lányoknak az odaadó munkájukért. Újra csak mezőnyjátékossal a kapuban jatszottunk Fülöp Boglárka révén, ezúton is köszönöm neki, hogy bevállalta újra! Mivel most már ismerjük az ellenfeleinket, láttuk előnyeinket, hátrányainkat, így most már tudjuk, hogy mire kell koncentrálnunk a téli felkészülésben, és mindenképpen erős ellenfelekkel kell barátságos meccseket szerveznük a fejlődés érdekében. Örülök, hogy jól zártuk ezt az évet, és egy kis pihenés után teljes erővel kezdhetjuk a 2024-es évet, és folytathatjuk a bajnokságot".

Női országos bajnokság U17, 2. csoport, 10. forduló
Szatmérnémeti Olimpia – FK Csíkszereda 0–9 (0–4)

Szatmárnémeti, Dinamo sportközpont, műfű
Vezette: Lukács Rákóczy Kristóf, asszisztensek: Sician Mihai, Marta Raul (mindhárman Szatmárnémeti)
Gólszerzők: Nombot Annabelle-Natsi (6. és 34.), Eros Teodora (9. és 30.), Trinfuj Boglárka (42.), Pintea-Scurțu Denisa (48. és 56.), Kádár Noémi (52., büntetőből), Lőrincz Kitti (68.)
Sárga lap: Mekker Adrien (41.), Circiu Cătălina (51.)
Olimpia: Boja Larisa – Kati Iasmina, Kelemen Andrea, Tóth Anett, Nicoară Beatrice, Gyapai Barbara, Pascu Adriana, Fagi Teodora, Libotean Sofia, Circiu Cătălina, Racsan Maya Vezetőedző: Szőcs Ivett
FK Csíkszereda: Fülöp Boglárka – Bodor Anita, Hunyadi Brigitta, Pintea-Scurțu Denisa Annamária, Nagy Boglárka, Eros Teodora (Trinfuj Boglárka, a szünetben), Nombot Annabelle-Natsi (Kádár Noémi, a szünetben), Lőrincz Kitti, Részeg Beáta, Tulit Kriszta, Banea Bianca (Szabó Henriett, 46.) Vezetőedző: Berkeczi Emőke

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza