RoKupa U17 | A döntő következik!

RoKupa U17 | A döntő következik!

Szerdán délután útra kel U17-es, elitligás csapatunk, hogy csütörtökön, a Románia Kupa döntőjében lépjen pályára Mogoșoaián, a Bukaresti Steaua ellen.

A 2022/2023-as szezon utolsó, egyben legfontosabb tétmeccsére készül U17-es, elitligás együttesünk. A fiúk csütörtökön 17 órától, Mogoșoaián, a Románia Kupa elhódításáért küzdenek a Bukaresti Steaua ellen.

Út a döntőig

Hosszú utat tett meg Benkó Tihamér legénysége a november elején indult kupa-sorozatban. A csoportmeccsek sorát, Argeşen, fölényes győzelemmel indították a fiúk, majd hazai pályán a Brassói Kids Tâmpa együttesét gyűrték le egy szorosabb mérkőzésen. A tavaszi folytatás során becsúszott egy vereség Craiován, de a Sepsi OSK-val szembeni hazai siker és a csoportkört záró, Kolozsvári Universitatea elleni döntetlen azt jelentette, hogy csoportelsőként jutott a gárda a legjobb nyolc közé.

A negyeddöntőben következett a Kolozsvári CFR elleni, idegenbeli összecsapás, amelyet remek játékkal hoztak a fiúk. Az elődöntőben az Universitatea Craiova együttese érkezett Csíkszeredába. A tét nagyságának megfelelően az FK stadionban megrendezett találkozón a csapat érett, fegyelmezett játékot mutatott be, és nagyszerű teljesítménnyel megnyerte a párharcot.

Nem lesz könnyű

A másik ágon döntőbe jutó Bukaresti Steaua nem ígérkezik könnyű ellenfélnek. A fővárosiak a bajnokságban a döntőig meneteltek, a kupadöntő után négy nappal, a Kolozsvári Universitatea ellen küzdenek majd meg a bajnoki serlegért. A kupában a csoportkört a második helyen zárták a „bakák”, majd idegenben, a Konstancai Farullal szemben harcolták ki a négy közé kerülést. Az elődöntőben a Bukaresti Rapid sem jelentett akadályt, a hazai egygólos siker kupadöntőt ért a kék-pirosaknak.

A találkozó csütörtökön, 17 órakor kezdődik a Román Labdarúgó Szövetség mogoșoaia-i edzőközpontjában található stadionban.

Szurkolói busz indul

A kupadöntőre klubunk ingyenes szurkolói buszt biztosít, amelyre szerdán, 16 óráig lehet jelentkezni Farkas Endrénél a 0755153986-os telefonszámon, vagy Whatsappon a 0735315522-es számon. Akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni, a frf.tv élő közvetítése által követhetik a meccset. Várjuk kedves szurkolóinkat a lelátókra, vagy a képernyők elé, szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza