Liga 2 | A Sellenberk ellen kezdjük a play-offot

Indul a felsőházi rájátszás, a küzdelem a Szuperligáért! Húsvét hétfőn az alapszakasz-győztes Sellenberki SC látogat az FK stadionba. 

Liga 2 | A Sellenberk ellen kezdjük a play-offot

Indul a felsőházi rájátszás, a küzdelem a Szuperligáért! Húsvét hétfőn az alapszakasz-győztes Sellenberki SC látogat az FK stadionba. 

A sorsolásnak (és a televíziós közvetítésnek) köszönhetően húsvét hétfőn fogadjuk első ellenfelünket a Liga 2 felsőházi rájátszásában. Bízunk benne, hogy a szabadnap és az ünnepi hangulat, na, meg a várhatóan nyáriasan meleg időjárás sok szurkolót vonz az FK stadionba. Most nagy szükségük van Ilyés Róbert tanítványainak a buzdításra, hiszen soha ilyen elérhető közelségben nem járt csíkszeredai futball-csapat a legmagasabb szintre kerüléshez. Érzik ezt a játékosaink is, akik a héten rövid videó-üzenetekben szóltak a piros-fekete hívekhez.

Első ellenfelünk az alapszakaszt megnyerő, ám feljutási joggal nem rendelkező Sellenberki SC lesz. A Temes megyeiek kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a bajnokság első felvonásában, 19 találkozójukból csupán egyetlen alkalommal hagyták el vesztesen a pályát és 12 győzelem mellett hatszor remiztek. Az ősszel, a 12. fordulóban látogattak Csíkszeredába, amikor némileg szerencsés győzelmet arattak. Balogh Szilárd révén megszereztük a vezetést, ám fordítani tudtak a "lovagok", és hiába játszottunk az utolsó húsz percben emberelőnyben Lumbu kiállítása nyomán, csak kapufákig jutottunk. 

A felsőházban eddig egyetlen találkozót játszottak le, a Vajdahunyad hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Bodzavásári Gloriával. Ez azt jelenti, hogy győzelmünk esetén pontszámban beérjük a táblázaton a Gloriát.

A forduló programja
Vajdahunyadi Corvinul – Bodzavásári Gloria 1–1
Március 30., szombat, 11.00 óra
AFC Unirea 04 Slobozia – CS Mioveni
Április 1., hétfő, 17.30 óra
FK Csíkszereda – Sellenberki SC 

A felsőház állása
 

  Csapat Pont Gólk.
1. Sellenberki SC 42 +14
2. AFC Unirea 04 Slobozia 40 +14
3. Vajdahunyadi Corvinul 38 +14
4. Bodzavásári Gloria 35 +10
5. CS Mioveni 33 +11
6. FK Csíkszereda 32 +5

 

Az FK Csíkszereda – Sellenberki SC összecsapás 2024. április 1-jén, 17.30 órakor kezdődik az FK stadionjában. Jegyek a találkozó kezdete előtt egy órával a helyszínen, illetve a bilete.ro oldalon vásárolhatók. Továbbra is érvényes családi kedvezményünk, minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében.HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza