Liga 2 | Nincs megállás

Szerdán délután tovább folytatódik az erőltetett menet, a Liga 2 felsőházi rájátszásában a CS Mioveni együttesét fogadjuk.

Liga 2 | Nincs megállás

Szerdán délután tovább folytatódik az erőltetett menet, a Liga 2 felsőházi rájátszásában a CS Mioveni együttesét fogadjuk.

Alig pihenték ki játékosaink az elmúlt vasárnap lejátszott, Slobozia elleni, idegenbeli találkozót, máris nyakunkon az újabb kihívás. Szerdán a felsőházi rájátszásba ötödik helyen bejutó, ám az első két kör eredményei alapján általunk megelőzött CS Mioveni alakulata érkezik az FK stadionjába.

Az elmúlt szezont még az első osztályban töltő sárga-zöld gárdával az alapszakasz hatodik fordulójában találkoztunk, szintén hazai pályán. Akkor küzdelmes, élvezetes mérkőzésen gól nélküli döntetlen született. A Mioveni a hatodik helyen áll jelenleg a felsőházban, közvetlenül mögöttünk, előnyünk egyetlen pont a munténiaiakkal szemben. Egy esetlege győzelemmel egyrészt lépéselőnybe kerülnénk aktuális ellenfelünkkel szemben, másrészt tartanánk a lépést a bennünket egy ponttal megelőző Bodzavásárral és a négy egységgel előttünk járó Vajdahunyaddal. Utóbbi gárdával ráadásul szombaton, szintén hazai pályán fogunk összecsapni.

A találkozó szerdán, 17.00 órakor kezdődik az FK Csíkszereda stadionjában. Jegyek kaphatók a bilete.ro oldalon, valamint a helyszínen egy órával a kezdő sípszó előtt. Továbbra is érvényes családi kedvezményünk, minden szülő, felnőtt, aki 14 éven aluli gyermekkel érkezik, ingyenesen léphet be a stadionba a gyermekkel együtt, a rendelkezésre álló helyek függvényében. Kapunyitás: 16.00 órakor.

A forduló programja
Április 10., szerda, 17.00 óra
FK Csíkszereda – CS Mioveni
Április 10., szerda, 19.00 óra
Vajdahunyadi Corvinul – Unirea Slobozia
Április 11., csütörtök, 19.00 óra
Bodzavásári Gloria – Sellenberki SC

A felsőház állása
 

  Csapat Pont Gólk.
1. AFC Unirea 04 Slobozia 46  +3
2. Sellenberki SC 43  -2
3. Vajdahunyadi Corvinul 39  0
4. Bodzavásári Gloria 36  0
5. FK Csíkszereda  35  0
6. CS Mioveni 34  -1

 

Számítunk kedves Szurkolóink támogatására, harcoljuk ki együtt az újabb play-off győzelmet! Hajrá, FK! Hajrá, Székelyföld!

Farkas Endre

 

 

 HozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza