Felkészülés | Nagyarányú győzelemmel zárta az edzőtábort U16-os csapatunk

Magabiztos, kilenc gólos diadallal köszönt el a szerbiai edzőtábortól U16-os csapatunk. Szász Ferenc legénysége pénteken délután hazafelé vette az irányt.

Felkészülés | Nagyarányú győzelemmel zárta az edzőtábort U16-os csapatunk

Magabiztos, kilenc gólos diadallal köszönt el a szerbiai edzőtábortól U16-os csapatunk. Szász Ferenc legénysége pénteken délután hazafelé vette az irányt.

Lejátszotta negyedik, egyben utolsó felkészülési találkozóját a szerbiai Versecen edzőtáborozó U16-os, elitligás együttesünk. Szép Dávidék ellenfele a Versec községhez tartozó Vlajkovac, szép magyar nevén Temesvajkóc hasonló korosztályú egylete volt. Az "Egység" nevet viselő csapat nem tanúsított különösebben nagy ellenállást, így nagyarányú győzelemmel a tarsolyban indulhattak haza a fiúk.

A találkozót követően Szász Ferenc vezetőedző értékelt honlapunknak:

"Ma egy más erősségű csapat ellen játszottuk a szerbiai edzőtábor záró mérkőzését. Ellenfelünk 17 éves játékosai ugyan fizikailag erősek voltak, de nem képviseltek olyan magas játékerőt, mint a Partizan Belgrád. Ma már picit frissebben tudtunk játszani. A mérkőzésen mindenki 45 percet kapott és így majdnem egyforma játékpercekkel gazdagodott minden játékos a tábor során Remélhetőleg a tapasztalatot, amit élőben, testközelből kaptunk a szerb élvonal utánpótlás-csapataitól, tudjuk kamatoztatni a hazai bajnokságban. Annak örültem, hogy a játékosok végig bírták a nagyon nehéz felkészülést és izomsérülés nélkül tudtuk magunk mögött hagyni ezt az időszakot. A mérkőzések pedig egy teljesen más intenzitást adtak. Mentálisan kell nagyon erősödünk és akkor egy szebb jövő var minden játékosomra".

Szász Ferenc tanítványai a dél-bánsági felkészülés idején 3–3-as döntetlent játszottak az OFK Versec együttesével, majd kikaptak a Partizan Belgrád és az Újvidéki Vojvodina csapatától. A csapat számára február 26-án kezdődik a tavaszi fociszezon, amikor a Románia Kupa csoportkörének negyedik játéknapján az FC Botoșani otthonába látogatnak.

Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda U16 – FK Jedinstvo Vlajkovac U16 9–0

Versec (Szerbia)
Gólszerzők: Brugger Dániel (4), Szép Dávid (3), Gál Áron Attila, Antal Hunor
FK Csíkszereda U16 I. félidő: László Edvárd – Iosif Cristian, Halász Balázs, Papp György, Bekő Kristóf, Nyitra Szabolcs, Petran Norbert, Brugger Dániel, Szép Dávid, Ioó Edvin, Kárándi Roland
FK Csíkszereda U16 II. félidő: Forgács Csaba – Kozma Krisztián, Kertész Márk, Papp György, Kovács Dávid, Erdei Ramon, Mózes Ádám, Brugger Dániel, Gál Áron Attila, Antal Hunor, Dandé Erik Vezetőedző: Szász Ferenc

 

Farkas EndreHozzászólásokFejtsd ki véleményed, szólj hozzá te is. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.


Vissza